bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант 63 000 грн в межах нового конкурсу проекту «Scholarship в Україні»
02.10.2019

Стартував новий конкурс для студентів ВНЗів України в межах соціального проекту «Scholarship в Україні». Теми діючого конкурсу направлені на підвищення рівня фінансової грамотності української молоді.

Сьогодні студенти можуть отримати можливість сплатити за своє навчання в ВНЗі, де він навчається, або ж сплатити освітні курси, які вже давно бажає відвідати та отримати додаткові знання за рахунок виграного гранту. Цю можливість надає соціальний проект “Scholarship в Україні”, в межах якого проводиться вже п`ятий конкурс. Це соціальна програма, яка тільки набирає популярності в нашій країні. Scholarship в Україні започатковано агентством інтернет-маркетингу CyberShark.

Основна мета цього соціального проекту – стимулювати українських студентів до поглибленого вивчення різних областей економіки, маркетингу, фінансів та показати, що завдяки своїм знанням можна отримати гарний дохід, задовго до вручення омріяного диплому.

Організатори Scholarship в Україні намагаються залучити якомога більше представників малого та середнього бізнесу, щоб наша молодь могла отримати більше грантів на навчання та розвиток. 

Загальна сума грантів діючого конкурсу становить 63 000 грн. Надається три окремих гранти. Переможці отримають по 15 000 грн. Учасники, що посядуть другі місця отримають по 5000 грн, а ті студенти, чиї роботи будуть на третьому місці отримають заохочувальний приз по 1000 грн.

Ці кошти не видаються безпосередньо учасникам, а будуть направлені для оплати їхнього навчання. Якщо студент навчається на контрактній основі – йому профінансують рік навчання у ВУЗі, якщо на бюджетній основі – кошти перерахують на оплату додаткових освітніх програм, курсів на вибір студентом-переможцем.

Хто може стати учасником діючого конкурсу “Scholarship в Україні”?

Вибороти грант мають право:

  • студенти 2-5 курсів;
  • студенти що навчаються на контрактній чи бюджетній основі;
  • студенти денної або заочної форми навчання.

Приймати участь можуть студенти друго-п’ятого курсів всіх українських вузів, але тільки громадяни нашої країни, що проживають на підконтрольних територіях. Організатори конкурсу не обмежуються участю студентів тільки профільного економічно-фінансового спрямування. Не має різниці яку спеціальність ви здобуваєте, головне бажання підвищити рівень своєї фінансової грамотності, фахова та унікальна робота.

Що потрібно для участі в конкурсі ?

Щоб стати учасником “Scholarship в Україні” потрібно подати заявку на участь та написати аналітичну статтю. Далі конкурсну роботу необхідно надіслати роботу організаторам конкурсу на електронну пошту - [email protected]

 Участь у конкурсі є безкоштовною!

Журі буде проводити оцінювання в два етапи. На початку будуть відібрані три найкращі роботи, далі їх авторів заросять на презентацію та захист.

Вимоги до робіт

Це має бути фахова, унікальна стаття від 1000 до 3000 слів, написана українською або російською мовою. Студенти мають можливість виконати аналітичну роботу на одну із тем, запропонованих грантонадавачами.

Ознайомитися з темами та методичними рекомендаціями до написання можна за посиланнями:

1 грант - https://www.ukrstrahovanie.com.ua/student-grant 
2 грант - https://banker.ua/grant/ 
3 грант - https://maanimo.com/scholarship 

На ціх сторінках можна подати й заявку на участь.

Переглянути попередні конкурси та впевнитись в правдивості проведення конкурсів можна на офіційному сайті проекту https://scholarship.in.ua .

Як зв’язвтися з організаторами:

Телефон: +38 (067) 622-62-82.

Електронна пошта: [email protected].

Scholarship в Україні допомагає талановитим студентам реалізувати себе та підвищити рівень своєї фінансової грамотності. Реєструйте заявки, виконуйте роботи та не втрачайте можливість виграти грант на оплату навчання і додаткових освітніх програм.

Контакти

  • Юлія Валуєва

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.