bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прийом заявок для бізнес-партнерства у проектах економічного розвитку
11.09.2019

Данська Рада у справах Біженців (ДРБ) розробляє нову програму економічного розвитку Донецької та Луганської областей, спрямовану на підтримку вразливих верств населення шляхом посилення їх ролі в місцевій економіці та залучення у виробничо-збутові ланцюжки. Дедлайн - 30 жовтня 2019 року.

 ДРБ шукає шляхи та можливості поліпшення умов життя місцевого вразливого населення, шляхом збільшення їх доходів, що може бути реалізовано через спів-інвестування в місцеву економіку у співробітництві з партнерами з бізнес-сектора.

 Такими бізнес-партнерами можуть бути приватні підприємства будь-яких форм реєстрації, об’єднання виробників сільськогосподарської продукції, а також комунальні підприємства місцевих органів влади. Партнерство будездійснюватися за принципом спів-фінансування як ДРБ, так і бізнес-партнером.

 Основні умови планованої програми[1]:

-        Кінцевим результатом проекту повинно бути збільшення доходів місцевого населення на певній цільовій території в Донецькій та/або Луганській області, в тому числі за рахунок їх прямого залучення у виробничо-збутові ланцюжки;

-        Ідея проекту повинна передбачати розширення бізнес-діяльності партнера, а також залучення місцевого вразливого населення, включаючи внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали від конфлікту, як однієї зі складових частин даного бізнес-проекту. При цьому створення нових офіційних робочих місць не є обов’язковою умовою програми;

-        Проект повинен бути прибутковим для бізнес-партнера;

-        Передбачувана сума грантової підтримки від 10000 до 100000 доларів США;

-        Спів-інвестиція з боку бізнес-партнера у розмірі до 50% від загальної вартості проекту, у фінансовій або нефінансовій формі.

 Кінцевий термін подачі заявок: 30 жовтня 2019г.

 Якщо ви зацікавлені у співпраці з ДСБ, будь ласка, перейдіть за посиланням https://forms.gle/pf1wjt3zTQNMFMxdA та заповніть коротку заявку. З усіх питань просимо звертатись за телефонами: +38-093-073-53-73 (Ольга), +38-093-076-03-07 (Анна).


[1] Звертаємо Вашу увагу на те, що на сьогоднішній день програма знаходиться у стадії розробки та подальшого подання донорським організаціям на розгляд. Умови програми є гнучкими та можуть змінюватися, в тому числі і у напрямках, запропонованих в отриманих заявках.

 

Коментарі

Леонид Григорьевич   1666 днів тому   #  

Леонид Строев на фейсбук разместил "Лига переселенцев Украины" для консолидации переселенцев, чтобы делегировать своих представителей во власть, создавать строительные организации и строить жилье в том числе и для переселенцев. Многие уже адаптировались на новых местах, но не имеют жилья. Какова ваша точка зрения для переселенцев в других областях?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.