bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс соціальних проектів в Дніпропетровську
12.02.2010

Конкурс проектів із розв’язання місцевої проблеми в Дніпропетровську проводиться серед громадських організацій, представників ініціативних груп населення, навчальних закладів і закладів соціально-культурної сфери (медичні установи, клуби школярів, будинки культури, молодіжні клуби та студентські органи самоорганізації тощо).

Найкращі проекти отримають фінансову допомогу до 10 тисяч гривень, а також консультації з втілення проектів.

Конкурс спрямований на розв’язання найбільш актуальних і конкретних соціальних, культурних й екологічних проблем через заходи прямої дії місцевих некомерційних структур та ініціативних груп.

Конкурс проводиться за наступними напрямками:

  • впорядкування прибудинкових територій;
  • поліпшення житлово-комунальних умов (встановлення лічильників тепла, ремонт покрівель, ремонти внутришньобудинкових мереж, очистка технічних поверхів і підвалів, заміна вхідних дверей і ремонти в під’їздах тощо);
  • благоустрій в медичних і навчальних закладів; благоустрій дитячих і молодіжних закладів, а також установ культури).

Упродовж 2007-2009рр. ДАРР успішно реалізувала 4 грантові конкурси й перший конкурс молодіжних проектів (в рамках роботи Банку молодіжних ініціатив). У конкурсах взяли участь 10 районів і 7 міст Дніпропетровської області (83 проектні заявки). Комісія підтримала 32 проекти із загальним бюджетом 252 612 грн. Спільними зусиллями в Дніпропетровську й районах області здійснений благоустрій 6 дошкільних установ і шкіл, 7 дитячих і спортивних майданчиків, 9 спортивних і молодіжних клубів, 2 медзаклади. Відреставровані й озеленені 5 парків, відновлено освітлення 2-х вулиць.

Останній термін подання заявки на участь в конкурсі - 26 березня 2010 року. Положення про конкурс, форма заявки та рекомендації з її заповнення - на сайті www.tri-sector.org.ua

Голова наглядової ради - Микола Швець.

Президент ДАРР - Анастасія Добровольська

Контакти:
e-mail: [email protected], www.tri-sector.org.ua
+38-056-734-47-50; +38-056-377-35-96; +38-050-59-58-543

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.