bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Подовжено дедлайн конкурсу грантів на тему моніторингу процесу планування територій громад
11.02.2010

Проект «Громадянська ініціатива на захист економічних та соціальних прав» («Плануємо Громадою») оголошує конкурс проектів для організацій громадянського суспільства «Ініціативи з громадського моніторингу процесу планування територій громад та використання земельних ресурсів».

Мета конкурсу:
 надати підтримку ініціативам організацій громадянського суспільства, спрямованим на захист економічних та соціальних прав громадян в процесі планування територій, забезпечення участі громадськості в процесі вироблення місцевої політики у цій сфері та моніторинг дій влади з питань планування територій та використання земельних ресурсів.

Географія конкурсу

Конкурс розповсюджується лише на територію таких областей: Одеська, Хмельницька та Тернопільська. Заявки від ОГС, що знаходяться поза межами зазначених областей, до розгляду прийматися не будуть.

До участі запрошуються: громадські, благодійні організації. Тематичні пріоритети конкурсу. Підтримка буде надаватися тим проектам, що передбачають:

  • проведення громадського моніторингу планування території громад;
  • здійснення громадського контролю за використанням земельних ресурсів громад;
  • здійснення громадського впливу на процес прийняття рішень щодо містобудівної документації, місцевих правил забудови.

Максимальна сума гранту: 20 000 гривень

Кінцевий термін подання проектів: 22 лютого 2010 року.

Для участі у конкурсному відборі необхідно подати аплікаційну форму-заявку встановленого зразка у друкованій формі з належними додатками.

Зазначені документи необхідно надіслати в офіс Творчого центру ТЦК за адресою: Творчий центр ТЦК пр-т Бажана 30, к.8, Київ 02140

Документи мають надійти до 18:00 22 лютого 2010 р. Поштовий штемпель з датою відправки до уваги братися НЕ БУДЕ. Матеріали, надіслані факсом, електронною поштою або отримані після зазначеного вище терміну, розглядатися не будуть.

Електронну версію аплікаційної форми-заявки та додаткову інформацію можна отримати на сайті або звернувшись до контактної особи: Роман Шутов , менеджер Проекту тел. (044) 574 64 11/13, E-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.