bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зміцнення технічної спроможності професійно-технічних навчальних закладів (Донецька і Луганська обл)
21.05.2019

Проект USAID «Економічна підтримка Східної України», яка реалізується компанією DAI Global LLC, оголошує конкурс грантів для навчальних закладів. Дедлайн - 19 червня 2019 року.

Більше можливостей для отримання фінансування у розділі «Гранти»

Програма прийматиме до розгляду заявки від державних професійно-технічних навчальних закладів, у значенні ст. 18 Закону України “Про професійно-технічну освіту” (№ 103/98-ВР, дата набуття чинності: 10 березня 1998), які

  1. Проводять навчальні програми протягом не менше 5 (п’яти) років або впровадили чи планують запровадити нові (спеціалізовані або вдосконалені) програми, які відображають потреби галузі та є інноваційними, і
     
  2. мають базове матеріальне забезпечення (тобто приміщення, землю та всі інші види відповідних активів) для забезпечення практичного навчання в рамках таких навчальних програм, незалежно від їхнього фактичного стану, зносу, застосовності до сучасних галузевих стандартів (потреб) і так далі.

Детальний опис конкурсу, умови для подання заявок та критерії відбору знаходяться у повному описі конкурсу (Додаток ERA-RFA-001).

Заявки повинні бути подані до DAI Global LLC в електронному вигляді на адресу [email protected]  не пізніше 23:59 за місцевим часом 19 червня 2019 року. У темі електронного листа необхідно вказати назву установи та номер Конкурсу грантів (№ ERA-RFA-001). Заявка без зазначеної інформації може не взяти участь у процесі оцінювання.

Співфінансування не є обов’язковою умовою щодо отримання гранту.

За цим Конкурсом грантів DAI Global LLC застосовуватиме тип гранту, що передбачає допомогу в негрошовій формі. Будь-яке обладнання та послуги потрібні для реалізації запропонованого гранту, будуть закуплені безпосередньо DAI Global LLC та передані одержувачу гранту.

Будь-які питання, що стосуються цього конкурсу, повинні бути подані у письмовій формі не пізніше ніж за 5 днів до дати завершення конкурсу на електронну пошту [email protected] (тема: питання ERA-RFA-001).

Процес подання заявок складатиметься з одного етапу. Заявник повинен надіслати усі необхідні документи, використовуючи шаблони, що надаються. Матеріали заявок будуть розглянуті комітетом з грантового відбору.

Документи необхідні для подання заявки знаходяться у додатках до цього оголошення:

  1. Засвідчення (Додаток 1)
  2. Грантова заявка (Додаток 2);
  3. План реалізації гранту (Додаток 3);
  4. Детальний бюджет гранту (Додаток 4) та опис до бюджета у форматі Word (вільна форма);
  5. Резюме ключового персоналу (Додаток 5).  DAI Global LLC не покриває зарплати в рамках грантів отриманих в результаті цього конкурсу, але оцінюватиме управлінську спроможність заявника;
  6. Реєстраційні документи або свідоцтво про реєстрацію та статут; організаційна структура Заявника.

Контакти

  • Будь-які питання
  • що стосуються цього конкурсу
  • повинні бути подані у письмовій формі не пізніше ніж за 5 днів до дати завершення конкурсу на електронну пошту [email protected] (тема: питання ERA-RFA-001).

Коментарі

Олександр Федишин    1696 днів тому   #  

Коли будуть хоч якісь відповіді щодо гранту, отримали чи ні!?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.