bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Європейські гранти для молодих українських науковців
03.05.2019

З березня Академія APSI надає гранти по напрямкам для гуманітарних дисциплін.

Більше можливостей для отримання фінансування у розділі «Гранти». 

В березені 2019 року,  було запущенот грантову систему від Академії APSI. Першим грантоотримувачем став PhD Віталій Луньов. Він отримав експедиційний грант в Мексику, під час якого проводилися різноманітні дослідження на стику наук. Протягом більше двох тижнів Віталій Луньов разом з «Експедиційний корпусом» брав участь в проведенні наукових досліджень в Мексиці, результати яких скоро побачать світ у вигляді ряду наукових праць та монографій

Наразі існує три види грантів: «Експедиційний», «Тревел» і «Кампус».

«Експедиційний грант» передбачає участь грантоотримувача в міжнародній експедиції протягом 2-3 тижнів разом з «Експедиційним корпусом» - спеціальним науковим підрозділом НДІ «Пам’яті» під керівництвом Олега Мальцева.

«Тревел грант» - передбачає переїзд людини в іншу країну для наукової роботи терміном від 3 місяців до 5 років (в залежності від гранту).

«Кампус грант» передбачає переїзд в місто, де знаходиться наукова база, для здійснення наукової роботи.

В рамках всіх трьох грантів передбачено забезпечення проживання, харчування, а також витрати на здійснення наукових робіт.

Як грантоотримувачі розглядаються молоді вчені, які хочуть побудувати кар’єру в науковій сфері, стати авторитетними експертами, створити ім’я і вийти на міжнародну арену.
Фінансову частину грантів забезпечує ряд структур, з якими науковий керівник Академії APSI Олег Мальцев досяг певних домовленостей в результаті майже дворічних переговорів. Такими структурами, крім НДІ «Пам’яті» (Одеса, Україна), є: Гейдельберзьке психологічне товариство (Гейдельберг, Німеччина), Італійське історико-географічне співтовариство (Палермо, Італія), Швейцарське психологічне товариство Роршаха (Герлафінген, Швейцарія), Американське товариство дослідження планети земля (Массачусетс, США).

Для кожної з представлених організацій існує ряд перспективних напрямків досліджень, результати яких є для них цінними і можуть стати основою для майбутніх досліджень. З цієї причини вони забезпечують фінансову підтримку грантів Академії APSI. Результати цих досліджень повинні мати оформлений характер в рамках публікацій в наукових виданнях, монографій та інших наукових роботах. Всі витрати, пов’язані з публікацією результатів досліджень, так само фінансуються стороною, яка оголосила грант. На даний момент існує 7 таких напрямків:

- Прикладна філософія;
- Прикладна психологія і перспективні методики;
- Філософія і психологія (на стику наук);
- Філософія і точні науки (на стику наук);
- Психологія і точні науки (на стику наук);
- Прикладна історія;
- Економіка в поєднанні з гуманітарними, точними і прикладними
науками.
Експедиція в Мексику

Одним з найближчих грантів є «Експедиційний грант» в Аргентину. Зовсім скоро будуть оголошені методики дослідження і вимоги до кандидатів на участь в грант.

З додаткових питань, та питань щодо отримання гранту можете звертатися на ел. скриньку: [email protected]. В листі обов`язково вказуйте контактний номер телефону.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.