bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Internews оголосив новий конкурс грантів «Медіаграмотність та стійкість до дезінформації»
19.04.2019

«Медійна програма в Україні» (або «МПУ»), що виконується міжнародною неурядовою організацією Internews за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), запрошує до подання проектних пропозицій на отримання грантів в конкурсі «Медіаграмотність та стійкість до дезінформації». Дедлайн - 17 травня 2019 р.

«Медійна програма в Україні» (або «МПУ»), що виконується міжнародною неурядовою організацією Internews за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), запрошує до подання проектних пропозицій на отримання грантів в конкурсі «Медіаграмотність та стійкість до дезінформації». У цьому конкурсі можуть брати участь офіційно зареєстровані в Україні медійні організації, неурядові організації, громадські об’єднання, компанії та медіа.

Internews підтримуватиме проекти, котрі сприятимуть реалізації одного з чотирьох основних завдань МПУ — а саме, зростанню суспільного попиту на якісну інформацію, зокрема оптимізації заходів у сфері медіаграмотності.

Ці ініціативи потребуватимуть розвитку медіаграмотності поза державною системою освіти, і через засоби, які виходять за рамки офіційних тренінгів, особливо для тих груп населення, хто є найвразливішими до пропаганди.

Проектні пропозиції мають відповідати таким цілям:

• Підтримка та розширення зусиль з медіаграмотності для більшої кількості шкіл та інших аудиторій, особливо на Сході та Півдні;

• Покращення навичок громадян щодо визначення якісного медіа-контенту;

• Підтримка незалежності медіа, збільшення обсягів споживання високоякісного контенту;

• Розробка інструментів для розвитку критичного мислення шляхом розвінчання дезінформації та створення механізмів для спілування журналістів по всій країні.

Кінцевий термін подання заявок: до 17 травня 2019 р. до 18:00 год.

Деталі вимог та повний опис конкурсу тут: https://internews.in.ua/uk/news/novyj-konkurs-hrantiv-mediahramotnist-ta-stijkist-do-dezinformatsiji-vidkryto/

Контакти

  • 044-334-56-49/39 з 12:00 до 15:00 год.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.