bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантові можливості для розвитку організацій громадянського суспільства
08.04.2019

Нова добірка актуальних грантів для організацій громадянського суспільства. Скориставшись однією з запропонованих можливостей, Ви можете отримати підтримку для реалізації цікавого та важливого проекту.

Програма Culture Bridges оголошує шостий конкурс проектів міжнародної мобільності

19 лютого 2019 відкривається прийом заявок на заключний шостий конкурс Culture Bridges на фінансування міжнародної мобільності. Дедлайн – 11 квітня 2019 р.

Малі гранти від Посольства Норвегії в Україні

Посольство Норвегії в Україні оголошує конкурс проектних заявок на отримання малих грантів. Розмір грантів становить від 500 000 до 1 000 000 норвезьких крон, проекти з меншим обсягом фінансування також приймаються. Дедлайн - 12 квітня 2019 року

Конкурс для ГО для підтримки проектів із зміцнення громадської безпеки

Цей конкурс заявок спеціально пов’язаний з відбором громадської організації, яка здійснюватиме управління Програмою малих грантів Програми ООН із відновлення та розбудови миру. Дедлайн – 14 квітня 2019 р.

Конкурс обмінів між засобами масової інформації Львівської і Луганської областей

Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» оголошує  конкурси міжрегіональних обмінів між засобами масової інформації Львівської і Луганської областей, у рамках програми «Змінимо країну разом». Дедлайн -  15 квітня 2019 року.

Малі екологічні гранти

Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва оголосив про відкриття нової грантової програми – «Малі екологічні гранти». На програму планується спрямувати 125 тисяч канадських доларів. Розмір грантової допомоги від 8 до 12,5 тисяч канадських доларів на один проект. Дедлайн - 19 квітня 2019 р.

Конкурс «Проведення журналістських розслідувань у сфері боротьби з корупцією»

Конкурс грантів для громадських об’єднань та ЗМІ на проведення розслідувань у сфері протидії корупції на регіональному або місцевому рівні. Дедлайн - 24 квітня 2019 р.

Конкурс на отримання гранту «Моніторинг використання ЗМІ на виборах»

IFES оголошує конкурс на отримання гранту «Моніторинг використання ЗМІ на виборах». Дедлайн - 30 квітня 2019 р.

Новий конкурс партнерів проекту «Активні громадяни»

Британська Рада оголошує відкритий конкурс партнерів програми на 2019-2020 роки та запрошує громадські організації, молодіжні центри та заклади вищої освіти до участі.  Дедлайн – 30 квітня 2019 р.

Конкурс грантів на запобігання конфліктів у громадах

Конкурс грантів для громадських організацій для запобігання та сприяння вирішення конфліктів у громадах, що виникають в процесі проведення реформ. Дедлайн - 2 травня 2019 р.

Британська Рада відкриває прийом заявок від університетів на гранти в сфері креативної економіки

1  квітня 2019 року Британська Рада відкриває другий раунд прийому заявок в рамках програми CreativeSpark, що виділятиме гранти до 40 тис фунтів на розвиток підприємницьких навичок у студентів та підприємців-початківців в Україні.  Кінцевий термін подання заявки – 12 травня 2019 року.

Проект USAID «ВзаємоДія» оголошує грантову програму

Проект USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!» оголошує грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції. Проект «ВзаємоДія!» планує приймати концепції по мірі надходження до 17 червня 2019 року.

Конкурс ідей для партнерства у краудфандинговій ініціативі «Культура.Спільнота»

Міжнародний фонд «Відродження» оголошує конкурс ідей для партнерства у краудфандинговій ініціативі «Культура. Спільнота». Завдяки підтримці, громадські організації, які реалізують проекти у сфері культури та залучають кошти спільноти отримають додаткові можливості для реалізації своїх ідей. Підтримка проектів відбуватиметься таким принципом. Якщо ви зібрали заявлену суму на краудфандингу, то Фонд додає таку ж, але не більше 150 тисяч гривень. Дедлайн - 15 жовтня 2019 р.

Проект USAID «Економічна підтримка Східної України» оголошує програму грантів

На Сході України розгортає свою діяльність Проект USAID «Економічна підтримка Східної України». Проект USAID надає можливість місцевим жителям покращувати рівень життя та розвивати бізнес у перспективних галузях економіки.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.