bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти на створення робочих місць
16.11.2018

Чеська неурядова організація «Людина в біді» проводить конкурс грантів на створення нових робочих місць поблизу лінії розмежування конфлікту. Розмір гранту складає 40 000 грн. за кожне створене робоче місце. Дедлайн - 1 січня 2019 р.

МЕТА ПРОЕКТУ

Стимулювання діючого бізнесу до створення нових робочих місць поблизу лінії розмежування конфлікту.

ХТО МОЖЕ ПРИЙМАТИ УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ? 

Участь в проекті можуть приймати підприємці та підприємства, які ведуть бізнес в Донецькій області: Бахмутський, Костянтинівський, Мар’їнський, Ясинуватський райони, а також в містах: Авдіївка, Бахмут, Торецьк, Костянтинівка, Селидове.

РОЗМІР ГРАНТУ

Розмір гранту складає 40 000 грн. за кожне створене робоче місце. Максимальна сума гранту становить 200 000 гривен, при отриманні якої учасник повинен створити не менше 5 робочих місць.

ЦІЛЬОВЕ ВИКОРИСТАННЯ КОШТІВ ГРАНТУ

Отриманий грант може бути використаний на наступні цілі: купівля обладнання, меблів, інструментів, сировини і матеріалів, закупівля товарів, отримання франшизи і т.д. 

ЗАЯВКУ НА УЧАСТЬ У КОНКУРСІ ВИ МОЖЕТЕ ПОДАТИ ПО ПОСИЛАННІ: https://goo.gl/kfq7Yu 

СТРОК ПОДАННЯ ЗАЯВОК

Строк для подання заявок до 01.01.2019 р. 

Увага!  Чеська неурядова організація «Людина в біді» ніколи не вимагає оплати своїх послуг з надання гуманітарної допомоги.  Якщо вам стали відомі випадки вимоги співробітниками організації винагороди за свої послуги (в будь-якій можливій формі), просимо повідомити про такі випадки за телефономЛінії зворотного зв’язку 0-800-210-174.

Оператори лінії приймають скарги і відповідають на питання пов’язані з наданням гуманітарної допомоги організацією “Людина в біді”.  Час роботи: з понеділка по п’ятницю, з 9:00 до 17:00.  Дзвінки безкоштовні зі всіх операторів зв’язку України.

Контакти

  • +380667147923

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.