bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс інновацій у праві Innovating Justice Challenge
22.03.2018

Гаагський Інститут Інновацій у Праві (HiiL) пропонує гранти та бізнес підтримку для новаторів у праві. Дедлайн - 30 травня 2018 року. 

Більше грантів у розділі Гранти 

Новатори, що працюють в сфері правосуддя та права в Україні та у всьому світі, можуть подати онлайн заявку та отримати гранти, підтримку менторів та міжнародний нетворк.

За останні два роки вже вісім команд, учасників Innovating Justice Challenge від HiiL Justice Accelerator з України отримали гранти розміром від 5 до 20 тисяч євро.

Найкраща інновація виграє тижневий курс навчання в Гаазі, грант до 20 тис. Євро, а також доступ до мережі наставників і потенційне фінансування в майбутньому.

Зокрема, заохочуються подачі, які будуть зосереджені на п’яти головних проблемних сферах: правосуддя у сфері зайнятості, у сфері сім’ї, проекти повязані із правами на земелю,  злочинністю і правозастосуванням, а також проекти направлені на допомогу малому та середньому бізнесу. Заявки загального “лігал тек” характеру також приймаються.

Критерії відбору включають наступне:

- інновації мають бути пов’язані з правосуддям, а також

- мати життєздатну бізнес модель,

- можливість масштабування,

- здатність створювати соціальний вплив

- також оцінюється команда та унікальність проекту.

Для того щоб подати заявку необхідно зайти на сторінку  https://innovatingjustice.com та заповнити аплікаційну форму англійською мовою.

Прийом заявок закривається 30 травня 2018 року.

- Коротко про HiiL. HiiL (The Hague Institute for Innovation of Law, пер. з англ. Гаагський інститут інновацій в праві) є некомерційним закладом, який розташований у Гаазі, міжнародному місті миру та справедливості.  Ми прагнемо до того, щоб правосуддя працювало для людей з допомогою нових технологій, передових знань для розв’язання конфліктів і нових форм організації та управління. Ми співпрацюємо з неурядовими організаціями, урядами та юридичними підприємцями з метою вдосконалення процесів нормотворчості і врегулювання конфліктів. Керуючись переконанням, що правосуддя повинно бути доступно для всіх, ми працюємо над розширенням доступу до правосуддя і зміцненням верховенства права.

Контакти

  • [email protected]
  •  099008683
  • Гаагський Інститут Інновацій у Праві (HiiL)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.