bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стипендії американського Національного гуманітарного центру для науковців
21.09.2009

Національний гуманітарний центр у штаті Північна Кароліна, США (National Humanities Center, North Carolina, USA) надає річні дослідницькі стипендії вченим зі ступенем кандидата або доктора наук в галузі гуманітарних та суспільних наук.

У конкурсі можуть брати участь як досвідчені науковці, так і молоді вчені, котрі нещодавно захистили дисертацію. Проте необхідною є наявність списку опублікованих праць та наукового ступеня, оскільки центр не фінансує роботу над дисертаціями.

Стипендії надаються на період з вересня 2010 року по травень 2011 року. Стипендіати Національного гуманітарного центру матимуть можливість проводити дослідницьку роботу, використовуючи ресурси центру, брати участь у заходах, що їх організує центр, та спілкуватися з колегами-стипендіатами. Для участі у конкурсі необхідно надіслати: - заповнену аплікаційну форму; - життєпис (не довше, ніж 4 сторінки); - опис дослідницького проекту (приблизно 1000 слів); - три рекомендаційні листи.

Усі документи необхідно надіслати регулярною поштою на адресу Національного гуманітарного центру (визначається за штампом на конверті) до 15 жовтня 2009 року.

Детальну інформацію про стипендію, правила оформлення документів, аплікаційну форму та поштову адресу можна знайти тут.

Джерело

Коментарі

Тимчук Тарас    5432 дні тому   #  

між іншим, "в США в последнее время стоимость кредитов для финансирования обучения подскочила на 25% до 75 млрд долларов. И там, как и в Восточной Европе, растет количество безработных с дипломом. Что еще хуже, студенты имеют проблемы с обслуживанием кредита даже во время обучения.40% частных вузов в США признается, что их студенты отказываются от науки из-за финансовых проблем."
http://ua-news.biz/news/index.php?news=5858

  •   Пiдписатися на новi
Антон Крилець   5432 дні тому   #  

В Німеччині та Франції освіта безкоштовна. Хочете навчатися у Сорбонні? :)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.