bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс проектних пропозицій
26.09.2017

Грантова програма реалізується в рамках проекту «Підтримка реформи поліції в Україні», який фінансується ЄС і впроваджується ЮНОПС у партнерстві з Поліцією Швеції, Національною поліцією України та місією Європейського Союзу з реформування сектора цивільної безпеки України.

Більше грантів у розділі Гранти.

Запрошуємо представників громад та організацій громадянського суспільства взяти участь у Грантовыій програмі "Підвищення рівня довіри для зміцнення партнерства між поліцією та громадами Львівської, Київської та Харківської областей"

Грантова програма передбачає, що 12 місцевих ініціатив, спрямованих на проведення заходів з підвищення рівня довіри до поліції та зміцнення партнерських відносин між поліцією та громадськістю, отримають фінансування у розмірі від 20 000 до 30 000 долларів США. Очікується, що наслідком реалізації програми буде підвищення рівня довіри громадян до правоохоронних органів на відповідних територіях.

Грантова програма поширюється на Харківську, Львівську та Київську області. Пріоритет надаватиметься ініціативам, які реалізуються обраних громадах: Бровари, Бориспіль, Вишгород, Боярка та Обухів Київської області; Чугуїв, Валки, Дергачі, Ізюм, Нова Водолага та Балаклея Харківської області; Кам’янка-Бузька, Дрогобич, Яворів, Червоноград, Стрий, Старий Самбір та Самбір Львівської області.

Планується, що місцеві ініціативи в рамках Грантової програми будуть реалізовані з грудня 2017 року до серпня 2018 року. Кінцевий термін подання проектних пропозицій - субота, 21 жовтня 2017 року.

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті Програми малих грантів ЮНОПС за посиланням: http://sgpinfo.org.ua/index.php/ua/resursy/oholoshennia/462-zaproshennya-do-uchasti-u-konkursi-proektnykh-propozytsiy-v-ramkakh-hrantovoyi-prohramy-pidvyshchennya-rivnya-doviry-dlya-zmitsnennya-partnerstva-mizh-politsiyeyu-ta-hromadamy.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.