bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

10 місцевим редакціям допоможуть запустити сучасні інтернет-видання
25.04.2017

ГО «Дирижабль» шукає 10 мотивованих редакцій з невеликих міст України (50-250 тисяч населення), які безкоштовно отримають сучасні сайти, річну менторську підтримку та кошти на рекламну кампанію своїх інтернет-видань. Дедлайн - 22 травня 2017 р.

Подавати заявки можуть комунальні та приватні медіа, які досі не мають власних сайтів або хочуть осучаснити існуючі.   

ГО “Дирижабль” надає сайт на платформі The City (на ній вже працює міський сайт Ірпеня — theirpin.city, щоправда, редакція робить все самостійно, без менторської підтримки). Це сучасна верстка, адаптивний дизайн (зручно читати та смартфонах і планшетах), можливість самостійно налаштовувати сайт — додавати розділи, блоки, змінювати їхнє розміщення та вигляд.

З цим, а також розробкою додаткових функцій, протягом року допомагатиме веб-розробник — його роботу оплачує ГО “Дирижабль”.

Кожна редакція безкоштовно отримує дизайнера, який готуватиме інфографіку, ілюстрації, картинки для соціальних мереж.  

Також ми оплачуємо рекламу інтернет-видань на біл-бордах у місті.

За учасниками будуть закріплені ментори — досвідчені редактори і медіаменеджери, які мають успішний досвід роботи у місцевих медіа. Вони спільно з редакціями розроблять реалістичні плани розвитку інтернет-видань: пошук джерел прибутку, нові формати реклами, осучаснення стилістики редакційних текстів, пошук нових форматів матеріалів, робота з соціальними мережами.  

Протягом року ментори у щоденному режимі працюють з редакцією, допомагають впроваджувати план розвитку, організовують тренінги з відомими редакторами та журналістами.

Тісна співпраця з менторами та готовість відмовитися від застарілих підходів до роботи — обов’язкова умова участі у проекті.

Ми збираємося запустити сучасні місцеві інтернет-видання, без нальоту “совка” і замовних матеріалів.   

Для участі у проекті до 22 травня слід заповнити анкету.

Переможців оголосять 31 травня.

Учасників проекту обере журі, до якого увійдуть відомі медіаменеджери, редактори та представники медійних громадських організацій.

Критерії відбору:

  • Можливість призначити журналіста або редактора, яка займатиметься розвитком інтернет-видання, та наявність ресурсів на це.
  • Наявність у команді комерційного менеджера.
  • Готовність виконувати план розвитку видання.
  • Існування на ринку не менше 3-х років.
  • Фінансова стабільність видання.

За додатковими питаннями звертайтеся: [email protected] або за телефоном 096-129-49-68 (Лєра Лауда).

Проект впроваджується за підтримки NED (National Endowment for Democracy / Національного фонду на підтримку демократії).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.