bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс малих грантів для молоді Приазов’я
27.12.2016

Громадська організація «Маріупольська Спілка Молоді» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) проводить конкурс соціально значущих міні-проектів серед молоді Маріуполя, Нікольського та Мангушського районів Донецької області. Дедлайн - 15 травня 2017 р.

Загальна інформація

Громадська організація «Маріупольська Спілка Молоді» за фінансової та технічної підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у рамках проекту «Створення безпечного та захищеного середовища для молоді» проводить конкурс соціально значущих міні-проектів серед молоді Маріуполя, Нікольського та Мангушського районів Донецької області.

Мета Конкурсу — підтримка громадської активності молоді, розвиток у молодих людей нових життєвих навичок, умінь, пов’язаних з написанням і реалізацією міні-проектів.

Конкурс проходить з 1 грудня 2016 по 15 травня 2017 року

Про програму малих грантів

Успішні пропозиції повинні містити чіткі очікувані результати для виконання однієї або кількох завдань, а саме:

  • Налагодження діалогу з питань соціальної згуртованості та шляхів примирення (створення безпечних просторів у навчальних закладах Маріуполя, Нікольського та Мангушського районів Донецької області);
  • Активізація освіти за принципом «рівний – рівному» із соціально значущих тем (тренінги, семінари, зустрічі, акції, майстер-класи для особистісного зростання молоді);
  • Просування інноваційних шляхів самовираження молоді (флеш-моби, квести, мурали, творчі фестивалі, тренінги);
  • Сприяння мирному співіснуванню та методам ненасильницького вирішення конфліктів (тренінги, семінари, зустрічі, форуми, конференції, культурно-масові заходи);
  • Підтримка інноваційних підходів для охоплення малозабезпеченої молоді (ярмарки вакансій, майстер-класи з написання резюме, впевненої поведінки під час співбесіди);
  • Підтримка соціальної згуртованості та інтеграції вимушено переміщених осіб (квести, вікторини, спортивні фестивалі, піші екскурсії містом, проведення спільного змістовного дозвілля);
  • Поглиблення знань про ризики для підлітків (ВІЛ/СНІД, наркотики, вибухонебезпечні речовини тощо) — проведення тренінгів, форумів, семінарів, зустрічей, соціальна реклама;
  • Забезпечення корисного та довготривалого зиску для всієї громади (енергозберігаючі заходи і проекти, еко-квести, міні-проекти, спрямовані на розвиток Маріуполя, Нікольського і Мангушського районів Донецької області);
  • Підтримка гендерної рівності та соціального включення (соціальна реклама, тренінги, семінари).

Умови проведення конкурсу

У конкурсі можуть взяти участь молоді люди віком від 14 до 23 років індивідуально або у складі ініціативної групи до 30 учасників, які мешкають у Маріуполі, Нікольському або Мангушському районах Донецької області.

Міні-проекти, які перемогли в конкурсі, мають бути реалізовані до 30 травня 2017 року.

Заявки на участь у Конкурсі приймаються в електронній формі на сторінці Маріупольської Спілки Молоді у кілька турів:

         I тур - з 1 грудня 2016 року по 24:00 10 січня 2017 року,

         II тур - з 11 січня по 24:00 10 лютого 2017 року,

         III тур - з 11 лютого по 24:00 1 березня 2017 року,

         IV тур - з 2 березня по 24:00 15 травня 2017 року (за Київським часом).

Заявки також приймаються в паперовому вигляді (для випадків, якщо у заявників немає можливості подати заявку онлайн) у Молодіжних центрах (див. контактну інформацію).

За результатами кожного з чотирьох турів прийому заявок буде проведено засідання Комітету малих грантів, на якому будуть розглянуті всі заявки, подані до кінця туру, і визначені переможці. Тури Конкурсу є рівноцінними і проводяться за однаковими правилами.

Всі заявники будуть персонально сповіщені про результати Конкурсу за вказаною в заявці електронною поштою або за контактним номером телефону.

Заявки, відправлені в електронній формі після 24:00 15 травня 2017 року і подані в паперовому вигляді після 20:00 15 травня 2017 р., розглядатися не будуть.

Фінансування міні-проектів переможців буде здійснюватися Маріупольською Спілкою Молоді шляхом оплати рахунків (на інвентар, матеріали, послуги тощо, необхідні для реалізації проекту) в рамках підписаного з переможцем договору.

Конкурс не передбачає оплату витрат на супровід проекту (заробітна плата учасників проекту), оренду приміщень, на розвиток організацій.

Умови фінансування

Умовами конкурсу передбачено фінансування проектів із заявленою на реалізацію сумою до 15 000 грн. (проекти, в яких задіяно не менше 30 учасників).

За наявності особливих обставин, наприклад, якщо обґрунтована необхідність більш тривалого часу реалізації проекту, до участі в Конкурсі можуть допускатися проекти на суму до 25 000 грн.

Контактна інформація

З питань щодо Конкурсу звертайтеся до координатора грантових програм Маріупольської Спілки Молоді Дмитра Олійника за тел. (097) 253-38-56 або на електронну пошту [email protected]

Консультації з правильного оформлення заявок, складання кошторису та з будь-яких інших питань, що стосуються Конкурсу, можна отримати на майстер-класах з міні-проектів, які щотижня проводяться в Молодіжних центрах у Маріуполі, Мангуші та Нікольському за адресами:

  • Маріуполь, вул. Шота Руставелі, 46
  • Маріуполь, пров. Ризький, 40
  • Маріуполь, пр. Металургів, 29
  • Маріуполь, вул. Гагаріна, 3
  • смт Мангуш - вул. Поштова, 65
  • смт Нікольське - вул. Свободи, 120 (Будинок творчості) 

Детальніше - тут.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.