bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантова допомога ВПО та членам місцевих громад
09.11.2016

Міжнародна Організація з Міграції запрошує НУО з Івано-Франківської, Чернівецької та Тернопільської областей подавати проектні пропозиції на участь у проекті «Інтеграційна та стабілізаційна підтримка шляхом забезпечення засобами існування ВПО та населення, що постраждало внаслідок конфлікту в Україні». Дедлайн - 17 листопада 2016 р.

Проект буде втілено за наявності необхідного фінансування. 

МOM запрошує НУО з Івано-Франківської, Чернівецької та Тернопільскої областей подавати проектні пропозиції та бюджети до них на тему самозайнятості для внутрішньо переміщених осіб та членів місцевих громад, а також супроводження бенефіціарів проекту у процесі працевлаштування, започаткування або розвитку власного бізнесу чи власної самозайнятості.

Технічне завдання (ТЗ) містить детальну інформацію про тренінги та супроводження бенефіціарів проекту. Бюджет пропозиції має подаватися у фунтах стерлінгів. Поточний курс можна знайти за посиланням: https://treasury.un.org/operationalrates/OperationalRates.php. 

Партнери-виконавці обиратимуться відповідно до процедур відбору за принципами якості / вартості, опис яких надано в цьому оголошенні про конкурс 

Оголошення про конкурс містить наступні документи:

  1. Запрошення до участі;
  2. Інструкція для партерів-виконавців;
  3. Додаток 1 – Технічне завдання;
  4. Додаток 2 –  Інформаційний листок  учасника (завантажити тут) та Кодекс поведінки (завантажити тут).
  5. Додаток 3 – Шаблон Угоди про реалізацію проекту;
  6. Додаток 4 – Форми проектної пропзиції;

g. Додаток 5 – Бюджет проектної заявки – стандартні форми (завантажити тут)

Проектні заявки мають бути доставлені власноруч або поштою не пізніше 12:00, 17 листопада 2016 р., за наступною адресою: 

  • Міжнародна Організація з Міграції (МОМ), Представництво в Україні
  • Відділ Закупівель
  • вул. Михайлівська,  8
  • м. Київ
  • 01001

Окремо обов’язково (!) необхідно надіслати повну електронну версію заявки (формат MS Word та MS Excel, розмір відправлення електронною поштою не повинен перевищувати 7 Мб) на адресу: [email protected].

Заявки, надані пізніше вказаного терміну, не прийматимуться до розгляду.

На конверті з проектною заявкою та в темі електронного повідомлення необхідно чітко вказати номер та тему проекту:

UA1-2016-546- Професійне орієнтування, розвиток самозайнятості

Довідки за е-поштою: [email protected].

В темі електронного листа щодо отримання довідки має бути зазначено наступне:  UA1-2016-546- питання за запитом пропозицій, до уваги Юлії Завертаної.

Процес відбору партнерів-виконавців проекту буде проводитися у період, визначений після підтвердження фінансування, та може включати особисту зустріч з персоналом організації у представництві МОМ.

МОМ залишає за собою право приймати або відхиляти проектні заявки, а також анулювати процес відбору, та відхиляти всі проектні заявки в будь-який час до підписання Угоди. При цьому МОМ не нестиме жодних зобов’язань перед учасниками відбору та партнерами-виконавцями.

Детальна інформація - http://bit.ly/2eTTbfv

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.