bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант для налагодження співпраці організацій громадянського суспільства у сфері культури
04.08.2009

Глобальний фонд культури оголошує грант для налагодження співпраці організацій громадянського суспільства у сфері культури.

Мета конкурсу: підтримка оригінальних мистецьких проектів, що висвітлюють розмаїття Європи.

Учасники: До участі запрошуються громадські організації, що працюють в сфері культури та мистецтва, а також окремі митці.

Пріоритети конкурсу: проекти, що висвітлюють широкий спектр європейської різноманітності – від “традиційного” питання співіснування різних людей і культур на одній території до проблем міграції та урбанізації; проекти, що в оригінальному ключі зображують європейський розвиток та “європейськість”. Потрібні митці, які б коментували, обговорювали, зображували та фантазували на тему процесів, що відбуваються в європейській спільноті: в містах, всередині та між країнами тощо; проекти, які передбачають інноваційний творчий процес та конкретний кінцевий продукт; проекти, які впливатимуть на визначені процеси в майбутньому.

Сума гранту: від 30 000 до 60 000 доларів США.

Кінцевий термін подання проектів: вересень 2009 року. Фінансування не надається проектам, які вже виконувались раніше і таким, які спрямовані лише на отримання комерційного прибутку.

Додаткова інформація: Організації з країн-не членів ЄС можуть подавати заявки на фінансування, але їх проекти повинні чітко відповідати тематичним пріоритетам конкурсу і стосуватися проблем європейської різноманітності.

Контактна інформація:

 

European Cultural Foundation (ECF) Jan van Goyenkade
5 1075 HN Amsterdam The Netherlands
Тел.: +31 (0) 20 573 38 68 Факс: +31 (0) 20 675 22 31
Електронна адреса: [email protected]

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.