bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс інновацій з адаптації видів до зміни клімату
12.10.2016

WWF в Україні в рамках «Фонду інновацій з адаптації дикої природи» (Wildlife Adaptation Innovation Fund) пропонує підтримку на тестування нових підходів до зниження вразливості диких видів до зміни клімату через практичні міні-проекти. Досвід і уроки, отримані з цих пілотних проектів стануть корисними, щоб допомогти нам у формуванні ефективних підходів до охорони природи й допомогти дикій природі вижити в умовах швидких змін.

WWF запрошує надсилати концепції пілотних проектів, що відповідають наступним критеріям:

  • концепція базується на рекомендованих стратегіях управління видом для адаптації до зміни клімату, які були сформовані на основі інструменту WWF з оцінки вразливості видів або ж на основі результатів досліджень, проведених з використанням системи WWF Climate Crowd. Інші аналогічні методи оцінки вразливості також підтримуються, за умови, що показано чіткий звязок між результатами оцінки вразливості та пропонованими заходами;
  • заходи націлені на зменшення вразливості одного або декількох цільових видів до наслідків зміни клімату шляхом або безпосередньої підтримки видів, або підтримки місцевих громад щодо адаптації до зміни клімату і, таким чином, зниження тиску на цільові види;
  • заходи повинні бути реалізовані протягом не більше ніж одного року та містити реалістичні плани моніторингу результатів в наступні роки;
  •  фокус має бути направленим на реалізацію практичних заходів, а не на дослідженні;
  •  включено підготовку короткого звіту про уроки й досвід, отримані під час реалізації проекту, і рекомендації для аналогічних проектів.
  • очікуване фінансування не перевищує $ 15 000. Часткове покриття витрат з інших джерел фінансування рекомендується, але не є обов’язковим.

Концепції проектів приймаються до 16 жовтня 2016 р. 23:55 за Київським часом. Відібраним концепціям буде запропоновано підготувати заявку до 21 жовтня.

Концепції надсилайте у довільній формі електронним листом на адресу [email protected] з темою листа «Конкурс». За потреби, можна зветратися за додатковою інформацією до Наталії Гозак, координатора проектів WWF в Україні за телефоном: 067 698 76 51.  

Контакти

  • Наталія Гозак
  • 067 698 76 51

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.