bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс для громад Донецької та Луганської областей на отримання грантів
22.07.2016

Міжнародна організація з міграції оголошує конкурс  для громад Донецької та Луганської областей на отримання грантів для підтримки заходів соціального спрямування (до 10 000 доларів США) та відновлення об’єктів соціальної інфраструктури (до 30 000 доларів США).

Представництво МОМ в Україні у рамках проекту ПІДТРИМКА СТАБІЛІЗАЦІЇ ГРОМАД, ЩО ЗАЗНАЛИ НАСЛІДКІВ КОНФЛІКТУ НА ДОНБАСІ за підтримки Уряду Японії оголошує конкурс для громад із наданням грантів для підтримки заходів соціального спрямування (до 10 000 доларів США) та відновлення об’єктів соціальної інфраструктури (до 30 000 доларів США):

Запрошуємо подаватися на конкурс громади з Донецької області (м. Маріуполь; м. Курахове; Добропільський район)  та Луганської області (Троїцького району; Новоайдарського району).

Мета проекту: сприяння стабілізації громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі.

Завдання проекту:

  • Залучення широкого кола членів громади (місцевих жителів, ВПО, національні меншини та етнічні групи, осіб з особливими потребами) до участі у соціальних заходах, які спрямовані на згуртування громади, гармонійного співіснування, підтримку інтеграційних та адаптаційних процесів серед ВПО та приймаючих громад;
  • Розширення спектру соціальних послуг для населення громади за місцем проживання;
  • Розвиток волонтерства, соціальних та громадських ініціатив;

Максимальний розмір гранту для підтримки заходів соціального спрямування становитиме до 10 000 доларів США.

У рамках проекту також передбачено відновлення об’єкту соціальної інфраструктури (максимальний розмір гранту на відновлення об’єкту соціальної інфраструктури становитиме 30 000 доларів США).

Для участі у конкурсі громади мають заповнити аплікаційну форму та надіслати її підписану та відскановану копію  у термін до 28 липня 2016 року  на електронну адресу [email protected].  

За додатковою інформацією звертайтесь, будь ласка, до МОМ: Ольга Єршова [email protected].

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.