bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мікро-гранти в рамках проекту «Молодь та ГО: назустріч сталому розвитку»
14.07.2016

Екоклуб оголошує конкурс на отримання мікрогрантів в рамках проекту «Молодь та ГО: назустріч сталому розвитку», для  молодіжних громадських організацій та ініціативних груп з Рівненської, Житомирської, Хмельницької, Вінницької та Волинської областей.

Запрошуємо до участі ініціативну молодь, яка прагне реалізувати свої практичні ідеї і сфері захисту навколишнього середовища та протидії змінам клімату.

Ми вітаємо участь у конкурсі ідеї самих широких форматів, які спрямовані на  покрашення життя суспільства та розвиток регіональної громадської активності.

Це можуть бути практичні та освітні ініціативи, спрямовані на локальну протидію змінам клімату; розвиток енергозбереження, відновлювальних джерел енергії; природоохоронні дії, які сприяють сталому розвитку суспільства і вирішенню нагальних екологічних регіональних проблем.

Загальний фонд технічної та матеріальної допомоги конкурсу 4500 євро. Мінімальний розмір допомоги- 500 євро, максимальний - 1500 євро.

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 15 серпня 2016 (включно).

Проектом передбачено організація та фінансування подорожі трьох учасників, з ряду фіналістів, до Німеччини з метою отримання актуальних знань то обміну досвідом в реалізації проектів, спрямованих на захист навколишнього середовища.

Детальні умови конкурсу та аплікаційну форму для заявки можна завантажити за посиланням: http://ecoclubrivne.org/dra-initiatives/.

Для запитань звертатися: 

Додатково: Проект «Молодь та ГО: назустріч сталому розвитку» реалізується в Україні у партнерстві громадських організацій та рухів Екоцентр, ДВ НЕЦУ, Екоклуб Рівне, Українська Молодіжна Кліматична Асоціація (УМКА) за підтримки німецької громадської організації «DRA» та фінансується Міністерством закордонних справ Німеччини. Паралельно проект реалізуються партнерськими громадськими організаціями на території Білорусі та Росії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.