bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Світ без обмежень: вільний доступ для людей з особливими потребами
02.07.2009

ФСЄ і Telenor Group Ukraine оголошують конкурс «Світ без обмежень: вільний доступ для людей з особливими потребами». Участь у конкурсі можуть брати організації з Івано-Франківської та Закарпатської областей.

Конкурс є спільною ініціативою Фонду Східна Європа та компанії Telenor Group в Україні та реалізується за фінансової підтримки компанії Telenor Group та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Мета конкурсу: підтримка місцевих ініціатив, спрямованих на забезпечення вільного доступу до місць громадського користування та отримання різноманітних послуг людям з особливими потребами задля їхньої загальної та різносторонньої інтеграції у суспільство та підвищення якості життя.

Географія конкурсу: в рамках конкурсу планується підтримати проекти, розроблені організаціями Івано-Франківської та Закарпатської областей.

Учасники конкурсу: українські недержавні організації зі статусом юридичної особи, які мають досвід роботи із цільовою групою, надають послуги для цільової групи з питань соціальної інтеграції, освіти, туризму, а також, які мають досвід співробітництва з організаціями соціального захисту інвалідів, владою, ЗМІ і володіють необхідними ресурсами.

Заявки можна подавати до 27 липня 2009р.

Детальніше-на сайті Фонду Східна Європа www.eef.org.ua.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.