bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стипендії DAAD у межах стажування молодих журналістів у Берліні
09.11.2015

Програма «Journalisten Інтернешнл» надає можливість студентам з УкраїниБілорусі, Росії, Молдови, Південного Кавказу та Центральної Азії за спеціальностями «журналістика» і «германістика», і з досвідом роботи в галузі журналістики, і володіють німецькою мовою, познайомитися з політикою, культурою, економікою Німеччини і з організацією ЗМІ в Німеччині.

Програма включає теоретичні семінари у Вільному Університеті Берліна, стажування в редакціях електронних та друкованих засобів масової інформації (6 тижнів) і тижневу подорож Німеччиною.

Учасники отримають стипендію (750 € / місяць) та компенсацію дорожніх витрат. Надається можливість жити недорого в гуртожитку.

Умовами для участі в програмі є закінчена вища освіта і знання німецької мови. 

Програма дає можливість студентам 1 і 2 років магістратури, а також останнього року навчання на спеціаліста за напрямами «журналістика» і «германістика» (обов'язкова наявність підготовки в галузі ЗМІ) підвищити свою професійну кваліфікацію і встановити контакти з колегами з Німеччини та інших європейських країн.

Документи та заявка на участь повинні бути заповнені німецькою мовою.

Терміни та місце подачі заявки:

Для здобувачів з України, Білорусі, Молдови, країн Закавказзя та Середньої Азії: заявка направляється в Берлін електронною поштою у файлі формату PDF за адресою [email protected]. Паперовий варіант заявки висилати не потрібно. 

Дедлайн: 22 листопада 2015 року (включно).

Заявка знаходиться у додатку. 

Інтерв'ю відбудеться у присутності незалежної комісії.

Щорічно близько 20 співробітників телебачення, радіо, друкованих видань, електронних засобів масової інформації, а також PR-агентств мають можливість отримати стипендію ДААД.

Детальніше за посиланням

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.