bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мікрогранти на реалізацію кампанії з фандрейзингу
06.06.2009

Мета конкурсу: підтримка ініціатив, спрямованих на розвиток навичок фандрайзингу, в сфері захисту і реалізації прав людей з обмеженими фізичними можливостями.

Організатор конкурсу: Херсонський міський Центр молодіжних ініціатив “Тотем” за підтримки Фонду ім.Стефана Баторія.

Хто може подавати заявку: Громадські організації та ініціативні групи (принаймні 3 особи, об’єднані спільною метою. Ініціативні групи не потребують державної реєстрації), які працюють в Херсоні та Херсонській області.

Яким проектам буде надано підтримку:

  • Проект спрямовано на допомогу людям з обмеженими фізичними можливостями;
  • Люди з обмеженими фізичними можливостями є учасниками проекту: беруть участь у його розробці та реалізації разом з іншими учасниками;
  • Проект спрямовано на залучення коштів від громади, бізнесу, органів влади, на реалізацію прав людей з обмеженими фізичними можливостями;
  • проект демонструє іноваційний підхід до пошуку коштів для соціальної активності;
  • організація чи ініціативна група готова вкласти в реалізацію проекту власні ресурси (робота волонтерів, безкоштовне приміщення, тощо).

Принципи фінансування: на реалізацію фандрайзингової кампанії буде виділено 5 мікро-грантів розміром 2000 грн. кожен. Кошти будуть виділені шляхом прямого покриття витрат, які потрібні для реалізації кампанії. Кампанія має бути реалізована в період серпень-листопад 2009 року. Це може бути як окремий захід, так і низка заходів (програма). Не підтримуються виключно розважальні заходи та заходи, які не мають компоненти фандрайзингу.

Для переможців конкурсу мікро-грантів у вересні 2009 р. буде проведено тренінг «Креативний фандрайзинг».

Терміни:

Етап 1. Подання заявок - до 1 серпня 2009 року. В заявці необхідно вказати: назву організації чи перелік членів ініціативної групи, у чому полягає ідея кампанії та її іноваційність, робочий план (терміни виконання), запланований бюджет, контактна інформація.

Етап 2. Відбір і оголошення проектів-переможців - до 15 серпня 2009 року. Етап 3. Реалізація проектів: 15 червня -30 листопада 2009 року. Етап 4. Аналіз і моніторинг результатів: 30 листопада - 30 грудня 2009 року.

Заявку можна подавати на адресу: Херсон, вул.Молодіжна 2А, тел. 8-0552266072, або надсилати на E-mail: [email protected] (в темі листа вказати «Конкурс мікро-грантів»).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.