bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підтримка підприємництва серед вимушених переселенців у Хмельницькій області
19.09.2015

Хмельницькою обласною громадською організацією «Подільський центр «Гендерна рада» на теренах Хмельницької області  реалізується проект «Стабілізаційна підтримка внутрішньо переміщених осіб та місцевих громад у розвитку мікропідприємництва» за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ). 

Метою проекту є підтримка внутрішньо переміщених осіб у здійсненні підприємницької діяльності. Для розвитку власного бізнесу можливе виділення коштів у сумі від 900 до 2500 дол.США

Учасниками проекту можуть стати переселенці із тимчасово окупованої території та зони проведення антитерористичної операції (жінки віком від 18 до 53 років, чоловіки – від 18 до 58 років) за наявності довідки про взяття на облік.

Для учасників проекту відбудуться навчальні тренінги, протягом яких надаватимуться консультації з підготовки бізнес-планів. У разі успішного захисту бізнес-плану учасники отримають кошти для придбання професійного обладнання, інструментів або інших активів для потреб власного бізнесу.

Для  переселенців-мешканців всієї Хмельницької області, у яких вже зареєстрований власний бізнес, тренінг відбудеться  01-02 жовтня 2015 року у м. Хмельницькому на базі обласного центру зайнятості.  Анкету учасника (додається) надіслати до 23 вересня 2015 року на адресу: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.