bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти на підтримку підприємництва серед ВПО та місцевого населення Донецької та Луганської областей
02.09.2015

Програма розвитку ООН запрошує внутрішньо переміщених осіб, які проживають в Дніпропетровській, Запорізькій. Київській, Одеській, Полтавській, Харківській, Луганській та Донецьких областях та місцеве населення Донецької та Луганської областей ( з підконтрольних Уряду України територій) взяти участь у конкурсі на здобуття малих грантів для започаткування та/або відновлення підприємницької діяльності.

Програму малих грантів для започаткування та/або відновлення підприємницької діяльності адмініструє БФ “Творчий центр ТЦК” у партнерстві з БФ “Горєніє”, Всеукраїнською організацією зі справ вимущених переселенців.

Мета конкурсу - поліпшити життя внутрішньо переміщених осіб та місцевого населення Донецької та Луганської областей шляхом підтримки підприємницької діяльності та малого бізнесу.

Грантова підтримка надається на започаткування та/чи відновлення, розширення підприємницької діяльності та малого бізнесу. Подані на конкурс бізнес-плани мають демонструвати високий потенціал та довгострокові перспективи отримання прибутку та мати реалістичні ринкові показники, передбачати створення умов для самозайнятості та/або створення додаткових робочих місць, включаючи й для членів сімей.

Детальні умови конкурсу, форму заявки та відповіді на запитання (українською та російською мовами) можна завантажити у доданих файлах.

Заявка має бути подана виключно в електронному вигляді обсягом не більше 5 МВ у форматі MS Word (.doc), а додатки до заявки в форматі Adobe Reader  (.pdf) або JPEG (.jpg) на адресу [email protected]  до 23:59 (за київським часом) 25 вересня 2015 року. У темі листа необхідно зазначити «грантовий конкурс ПРООН».

Програма малих грантів для започаткування або відновлення підприємницької діяльності оголошується в межах реалізації Проектів “Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні” та “Економічне і соціальне відновлення Донбасу”, що впроваджується ПРООН за фінансової підтримки Уряду Японії і в партнерстві з Урядом України, регіональною та місцевою владою. Загальний бюджет проектів - 11 млн 320 тис доларів США, з яких 1 млн 670 тис доларів США становлять гранти для розвитку підприємництва.

Програму малих грантів для започаткування або відновлення підприємницької діяльності адмініструє БФ «Творчий центр ТЦК» у партнерстві з БФ «Всеукраїнський благодійний фонд «Горєніє» та ГО «Всеукраїнська організація зі справ вимушених переселенців».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.