bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант на розробку та впровадження навчальної програми для працівників судів
30.07.2015

Проект «Справедлива, незалежна та відповідальна судова влада України», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) (Проект USAID «Справедливе правосуддя) оголошує  конкурс на впровадження діяльності, пов’язаної з розробкою та впровадженням навчальної програми для працівників судів щодо покращення рівня навиків спілкування та роботи з особами з особливими потребами.

Метою цієї грантової програми є підвищення професіоналізму та ефективності судової системи України через розробку навчальних програм для працівників судів та покращення доступу до правосуддя для людей з особливими потребами..

У межах цієї Грантової програми Проект USAID «Справедливе правосуддя» планує надання одного (1) гранту на суму до 440 000,00 грн. для розробки і впровадження навчальної програми.

Орієнтовний початок виконання проектів – 1 жовтня 2015 року, тривалість 7 місяців.

Заявки на участь у конкурсі грантів приймаються до 1 вересня 2015 року, 17:00. Заявки слід подавати в електронному та паперовому вигляді. Пакет документів для подання заявки слід надсилати в офіс Проекту USAID «Справедливе правосуддя» до зазначеного вище терміну.

Докладний опис грантової програми, вимог до одержувачів грантів, інструкцій щодо підготовки та подання заявки на одержання гранту та форми документів наведено в оголошенні про грантову програму та додатках до нього на сайті Проект USAID “Справедливе правосуддя” http://www.fair.org.ua/index.php/ua/index/tender_single/126 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.