bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ПРООН оголошує грантовий конкурс: впровадження підходу «кейс-менеджмент» в роботі з ВПО
30.07.2015

Грантовий конкурс «Впровадження підходу «кейс-менеджмент» у роботі з ВПО у державних та громадських установах» буде реалізований проектом «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні», що реалізується Програмою розвитку ООН за фінансової підтримки Уряду Японії. Проект має на меті надати підтримку Уряду України у забезпеченні ефективного вирішення проблем внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

На нових територіях проживання, ВПО стикаються із цілою низкою соціальних та економічних проблем, які потребують швидкого реагування. Нагальною є потреба в отриманні інформації та доступу до місцевих служб, які спрямовані на надання допомоги ВПО. Наявна ситуація актуалізує необхідність запровадження підходу «ведення випадку» («кейс-менеджменту»), який передбачає оцінювання потреб конкретних ВПО, направлення до відповідних надавачів послуг і контроль за процесом їх надання. Такий інтегрований підхід дозволить отримувати швидкий доступ до наявних послуг, підвищити ефективність їх надання і забезпечити безперервність підтримки ВПО.

До того ж, на місцевому рівні існує потреба в інституційній підтримці установ державного та громадського сектору щодо покращення їх спроможності надавати послуги ВПО за принципом «кейс-менеджменту» .

У зв'язку з цим, Програма розвитку ООН планує підтримати діяльність установ державного та громадського сектору з надання послуг ВПО за принципом «кейс-менеджменту», шляхом облаштування додаткових робочих місць для кейс-менеджерів (фінансування заробітної плати, закупівля обладнання та методична підтримка).

Загальною метою конкурсу є сприяння процесам оперативного та комплексного реагування на потреби ВПО шляхом забезпечення надання послуги із ведення випадку та створення робочих місць кейс-менеджерів на місцевому рівні.

До участі в Конкурсі запрошуються неприбуткові організації (включаючи різні види НУО та благодійні фонди, тощо).

Географія конкурсу включає 8 областей: (1) м. Київ та Київська область (2) Харківська область (3) Запорізька область (4) Дніпропетровська область (5) Одеська область (6) Полтавська область (7) Території Донецької області, що перебувають під контролем уряду України (8) Території Луганської області, що перебувають під контролем уряду України.

Запропоновані проекти можуть бути реалізовані на території однієї, кількох або всіх цільових областей.

Останній термін подання електронного варіанту проектної заявки - 24 серпня 2015 р.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.