bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти на реалізацію програми з громадського моніторингу послуг
24.06.2015

Проект «Справедлива, незалежна та відповідальна судова влада України», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) (Проект USAID «Справедливе правосуддя) оголошує  конкурс на виконання проекту для реалізації діяльності, пов’язаної з громадським моніторингом надання адміністративних послуг Міністерством юстиції України.

Метою діяльності за цією грантовою програмою є покращення якості надання послуг та зміцнення довіри та впевненості громадськості в послугах, які надаються державними органами. Рекомендується впроваджувати заходи в таких пілотних регіонах як Львів, Харків, Одеса, Дніпропетровськ та м. Київ, але географію діяльності можна змінювати за результатами переговорів.

В рамках програми грантів буде надано від 1 до 5 грантів. Рівень фінансування кожного гранту визначається з розрахунку від 170 000,00 до 230 000,00 грн. на кожен із зазаначених вище регіонів та до 127 000,00 грн  на м. Київ. 

Орієнтовний початок виконання проектів – 1 вересня 2015 року, тривалість – 7 місяців.

Заявки на участь у конкурсі грантів приймаються до 22 липня 2015 року, 17:00. Заявки слід подавати в електронному та паперовому вигляді. Пакет документів для подання заявки слід надсилати в офіс Проекту USAID «Справедливе правосуддя» до зазначеного вище терміну.

Докладний опис грантової програми, вимог до одержувачів грантів, інструкцій щодо підготовки та подання заявки на одержання гранту та форми документів наведено на сайті Проекту USAID “Справедливе правосуддя” http://www.fair.org.ua//index.php/index/tender_single/121

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.