bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект «Ініціативна молодь-3»
04.06.2015

Західноукраїнський регіональний навчальний центр, м. Львів, спільно з Малопольським Інститутом місцевого самоврядування та адміністрації, м. Краків за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польща в рамках програми «Польська допомога задля розвитку-2015» розпочинає реалізацію проекту «Ініціативна молодь-3: Практичне застосування інструментів навчання підприємництва в українській системі освіти».

Проект є логічним продовженням раніше впроваджених партнерами проектів «Ініціативна молодь: Регіональна система підготовки тренерів підприємництва в українській системі освіти» («Польська допомога – 2012») та «Ініціативна молодь-2: Інноваційні методи навчання підприємництва в українській системі освіти» («Польська допомога – 2013»).

Цей проект скерований на впровадження нових елементів ефективної системи навчання підприємництва молоді на етапі шкільної освіти. Новими елементами системи стануть організація та започаткування діяльності Шкільних Клубів підприємництва та створення електронної навчальної платформи для українських вчителів підприємництва.

Важливим елементом нового проекту буде також проведення Другого регіонального конкурсу «Юніор бізнесу» на найкращу бізнес-ідею, який було вперше проведено 2014 року і який здобув велику популярність серед шкіл І-ІІІ ступеню Західної України.

До участі у проекті буде відібрано 10 пілотних шкіл та 20 вчителів економіки та/або підприємництва.

Учасниками проекту можуть стати навчальні заклади І-ІІІ ступеню (загальноосвітні школи) Львівської, Волинської, Рівненської та Хмельницької областей.

Для участі у конкурсі на відбір шкіл необхідний лист-підтвердження участі у проекті, підписаний директором школи.

Для участі у конкурсі на відбір вчителів-тренерів необхідне резюме заявника.

Зголоситися до участі у проекті можна електронним повідомленням на адресу: [email protected]  або телефоном 067 6737014. Заявки приймаються до 30 червня 2015 року.

Для участі у конкурсі «Юніор бізнесу» необхідно подати заявку на адресу [email protected] за формою, яку можна стягнути на сайті ЗУРНЦ. Там же можна ознайомитися з регламентом конкурсу.  

Контактна особа – Петро Мавко

Новини проекту можна буде знайти на сайті www.zurnc.org

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.