bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант «Врахування принципу рівних прав і можливостей жінок і чоловіків в реформуванні судової влади»
27.05.2015

Проект USAID «Справедливе правосуддя» оголошує конкурс грантів для українських  неурядових організацій, метою якого є підвищення інтегрування принципу рівних прав і можливостей жінок і чоловіків в реформу судової системи України

У межах цієї Грантової програми Проект USAID «Справедливе правосуддя» планує надання до 2 грантів на (1) дослідження врахування ґендерно-чутливого підходу  в судовій системі та (2) моніторинг  судових рішень  щодо захисту від ґендерної дискримінації, спрямований на застосування українського законодавства та міжнародних документів.

Заявки на участь у конкурсі грантів приймаються до 22 червня 2015 року, 17:00. Заявки слід подавати в електронному та паперовому вигляді. Пакет документів для подання заявки слід надсилати в офіс Проекту USAID «Справедливе правосуддя» до зазначеного вище терміну.

Докладний опис грантової програми, вимог до одержувачів грантів, інструкцій щодо підготовки та подання заявки на одержання гранту та форми документів наведено в оголошенні про грантову програму та додатках до нього. 

Контакти

  • http://www.fair.org.ua//index.php/index/tender_single/113

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.