bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант «Збір та первинна обробка даних для економічного аналізу програм з протидії ВІЛ/ТБ»
30.04.2015

Проект USAID «Реформа ВІЛ-послуг у дії» (Проект) до 27 травня 2015 року приймає конкурсні заявки відповідних організацій на отримання гранту «Збір та первинна обробка даних для економічного аналізу програм з протидії ВІЛ/ТБ» в рамках сприяння 2-ій фазі інвестиційного аналізу.

Проект надає сприяння 2-й фазі інвестиційного аналізу (Investment Case), який проводить Координаційний механізм країни (КМК) для визначення шляхів максимізації користі від інвестицій у протидію епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу. Інвестиційний аналіз став пріоритетом КМК, очоленого Віце-прем’єр-міністром України, а також Міністерства охорони здоров’я та Міністерства економіки України.

Претенденти мають відповідати наступним критеріям:

  • Організація має бути заснована не раніше, ніж 3 роки тому.
  • Організація повинна продемонструвати досвід у технічних (експертних) сферах, необхідний для виконання обсягу робіт за грантом.
  • Організація повинна продемонструвати досвід роботи з місцевими органами влади, регіональними управліннями охорони здоров’я, регіональними адміністраціями тощо.
  • Інші зв’язки, альянси, діяльність та інтереси організації не створюють конфлікту інтересів під час реалізації гранту. Організація не повинна бути постачальником послуг у сфері інтересів гранту або залежати від таких постачальників послуг.
  • Досвід реалізації заходів у тих регіонах або технічній (експертній) галузі (ях), на які подається заявка, є перевагою.
  • Персонал з відповідним досвідом (будь ласка, надайте резюме членів команди проекту)

Ліміт бюджету для данного Гранту з фіксованою сумою - 150,000.00 доларів США. 

ПРО ПРОЕКТ USAID «РЕФОРМА ВІЛ-ПОСЛУГ У ДІЇ»:

Проект «Реформа ВІЛ-послуг у дії» має на меті посилення системи охорони здоров’я України для забезпечення ефективного та сталого надання послуг з профілактики, лікування та догляду у сфері ВІЛ-інфекції/СНІДу найбільш уразливим групам населення.  Цю мету буде досягнуто шляхом виконання таких основних завдань:

1)       Сприяння посиленню ролі держави та розвитку національного потенціалу у справі  формування та реалізації науково-обґрунтованих і гендерно-чутливих  програм у сфері протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу,

2)       Поліпшення та оптимізація розподілу ресурсів і фінансування національних та окремих обласних  програм з протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу для найбільш уразливих  груп населення,

3)       Оптимізація і зміцнення кадрових ресурсів охорони здоров’я для надання гендерно-чутливих послуг з протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу найбільш уразливим групам населення.

ПЕРЕДУМОВИ ТА СФЕРИ, ЩО Є ОБ’ЄКТАМИ ЗАЦІКАВЛЕННОСТІ:

Передбачається, що інвестиційний аналіз (Investment Case) сприятиме кращому управлінню та кращій реалізації національної відповіді на епідемію ВІЛ-інфекції/СНІДу, ніж та, яка існує нині в Україні в рамках системи охорони здоров’я.

Запланований інвестиційний аналіз (IА) передбачає неабияку користь від поєднання різних програмних складових, а також від розширення, реструктуризації та пріоритизації ключових заходів з профілактики, лікування, догляду та підтримки.

КРИТЕРІЇ ВІДПОВІДНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЙ:

Неурядові організації (НУО), юридичні особи регіонального та національного рівнів, що проводять  незалежну діяльність та зареєстровані в Україні належним чином (прибуткові та неприбуткові), професійні організації, університети, статути яких містять положення про можливість отримувати гранти, науково-дослідницькі установи, мають право подавати заявки на отримання гранту.

ПРОЦЕС ПОДАННЯ ЗАЯВКИ:

Зацікавлені організації, що є відповідними для участі у конкурсі, мають укомплектувати Заявку, що міститься в пакеті заявника (адреса для завантаження : http://goo.gl/AAuSqX). У випадку складнощів при завантаженні, надсилайте, будь ласка, запит за адресою  [email protected]

Питання щодо грантового конкурсу потрібно надсилати на адресу [email protected]до 15 травня, 2015 року включно. Відповіді на питання будуть надіслани всім учасникам до 20 травня, 2015 року.

Інформаційний семінар / вебінар пройде 12 травня 2015 року з метою уточнення грантових процедур і цілей гранту. Реєстрація за допомогою електронної пошти [email protected] до кінця робочого дня, 08 травняня 2015 року.

Заявки приймаються до 23:59 27 травня, 2015 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.