bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти на підвищення обізнаності громадськості щодо процесів та процедур люстрації та перевірки
07.04.2015

Проект USAID «Справедливе правосуддя» оголошує конкурс грантів для українських  неурядових організацій для реалізації діяльності, пов’язаної з проведенням інформаційно-просвітницької кампанії, спрямованої на підвищення обізнаності громадськості про процеси та процедури перевірки державних службовців та суддів.

Метою цієї грантової програми є підвищення довіри та впевненості громадськості в процесах перевірки та люстрації. Для досягнення цієї мети Проект USAID «Справедливе правосуддя» надаватиме підтримку громадським організаціям у розробці, впровадженні та оцінюванні інформаційно-просвітницької кампанії з питань процесів перевірки та люстрації.

У межах цієї Грантової програми Проект USAID «Справедливе правосуддя» планує надання:

  • Не більше одного (1) гранту на суму до 940 000 грн. на проведення національної інформаційно-просвітницької кампанії з питань перевірки та люстрації державних службовців і суддів.
  • Не більше чотирьох (4) грантів на суму до 355 000 грн.  кожний на проведення регіональних інформаційно-просвітницьких кампаній з питань перевірки та люстрації державних службовців і суддів (географічно – це Південь, Схід, Захід і Центр України). Бажано, щоб це був один грант у кожному регіоні.
  • Не більше трьох (3) грантів на суму до235 000 грн.  кожний на публічні обговорення процесів перевірки та люстрації.

Заявки на участь у конкурсі грантів приймаються до 12 травня 2015 року, 17:00. Заявки слід подавати в електронному та паперовому вигляді. Пакет документів для подання заявки слід надсилати в офіс Проекту USAID «Справедливе правосуддя» до зазначеного вище терміну.

Докладний опис грантової програми, вимог до одержувачів грантів, інструкцій щодо підготовки та подання заявки на одержання гранту та форми документів наведено в оголошенні про грантову програму та додатках до нього. 

Контакти

  • http://www.fair.org.ua//index.php/index/tender_single/105

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.