bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стипендії ім. Фулбрайта для кандидатів і докторів наук, дослідників й аспірантів напередодні захисту
10.09.2014

Fulbright Scholar Program тривалістю від 3 до 9 місяців передбачає проведення досліджень в університетах США, дослідницьких центрах, бібліотеках, музеях, архівах тощо.

У конкурсі можуть брати участь представники гуманітарних, суспільних, точних, технічних і природничих дисциплін - кандидати та доктори  наук; діячі культури, фахівці з бібліотекарства, журналісти та юристи; дослідники без наукового  ступеня з досвідом роботи не менше п’яти років; аспіранти напередодні захисту, які отримають науковий ступінь до початку гранту.

Кінцевий термін подання заявок – 15 жовтня 2014 року.

Кандидати на участь у Fulbright ScholarProgram можуть обрати  Інститут Кеннана у Вашингтоні як місце проведення досліджень суспільно-політичного спрямування. Стажування триває шість місяців.

Учасник Програми отримує щомісячну стипендію, додаткові кошти для придбання професійної літератури, медичне страхування, квиток в обидва боки.

Детально про Програму, перелік документів для участі у конкурсі та вимоги до їх оформлення, а також про перебіг конкурсного відбору на сторінці www.fulbright.org.ua.

 

 

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.