bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Термін подачі ідей продовжено!
16.07.2014

Бурштинська міська рада, Галицька районна державна адміністрація Івано-Франківської області у партнерстві з компанією ДТЕК 18 квітня 2014 року розпочали роботу над розробкою Стратегії розвитку міста Бурштина та найближчих його околиць (30км зона) на 2014 - 2016 рр. (далі – Стратегія). Фінансування заходів Стратегії буде здійснюватися з коштів, наданих компанією ДТЕК та залучених з бюджетних та грантових джерел. Найважливіший акцент Стратегії буде зроблений на питаннях економічного розвитку субрегіону та створення нових робочих місць.
 
Тому найважливішим етапом робіт є збір пропозицій з боку підприємств, установ, організацій, підприємців, жителів населених пунктів субрегіону (юридичних та фізичних осіб) ідей проектів, які дозволять сформувати Операційну частину Стратегії. Ідеї проектів буде проаналізовано та відібрано Робочою групою в червні-липні 2014 року. За результатами цієї роботи буде сформовано перелік проектів Стратегії і визначено джерела їх фінансування.
 
Запрошуємо усіх осіб, зацікавлених у розвитку Бурштину, підприємців, підприємства, громадські організації та установи усіх форм власності запропонувати ідею(ї) проекту(ів), які дозволять більш ефективно сприяти економічному розвитку субрегіону. Ідеї проектів обов’язково повинні відповідати наступним критеріям:
 
1.       Термін реалізації проекту – не більше як 2 роки (з осені 2014 до кінця 2016 року);
2.       Проектні ідеї повинні сприяти сталому розвитку субрегіону та підвищенню якості життя його мешканців, наприклад, у сферах:
·         створення нових / розширення існуючих бізнесів (у т.ч. покращення матеріальної бази комунальних підприємств) за умови створення нових робочих місць;
·         сприяння зайнятості населення, підвищення якості освітніх послуг, їх відповідності потребам ринку праці, створення механізмів гнучкого балансування пропозиції та попиту на ринку праці, розвиток бізнес-середовища, підвищення громадської активності;
·         створення нових робочих місць у соціальній сфері (наприклад, відкриття нової групи у дитячому садку, створення соціального підприємства);
·         розвиток людського та соціального капіталу, розвиток системи підтримки сім’ї, дітей і молоді;
·         покращання комфорту проживання та соціальної інфраструктури, вирішення спільних проблем ЖКГ, міського господарства та благоустрою, забезпечення максимальної доступності базових соціальних послуг широким верствам населення;
·         популяризація здорового способу життя, підвищення фізичної активності населення, покращення охорони здоров‘я;
·         поліпшення екологічної ситуації, формування культури споживання, енергоощадності, поводження з побутовими відходами тощо.
3.       Проектна ідея має бути представлена у формі, що додається нижче;
4.       Проектну ідею має бути надіслано не пізніше 20 липня 2014 року, до 18.00 на e-mail: [email protected],або передана в «Агенція місцевого економічного розвитку м. Бурштина», телефон: (098)98 28 254, (044)537-63-30.

Це оголошення, електронна форма пропозиції ідеї проекту та інша інформація щодо цієї ініціативи розміщені на сайті
За результатами відбору проектні ідеї увійдуть до Операційного Плану Стратегії і будуть подані на фінансування в 2014-2016 рр.
 
Будьмо відповідальними за долю власного краю – плануймо майбутнє разом!
Дякуємо за Вашу участь в розвитку Бурштина!

Контакти

  • http://burshtyn.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.