bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант від USAID у сфері фінансування охорони здоров’я
25.04.2014

Проект «Реформа ВІЛ-послуг у дії» спрямований на подолання існуючих бар’єрів щодо створення ефективної і дієвої відповіді на епідемію ВІЛ-інфекції/СНІДу. Головною метою проекту є внесок у створення сталої державної інтегрованої, гендерно-чутливої, вільної від стигми відповіді на епідемію ВІЛ/СНІДу в Україні шляхом пріоритизації та оптимізації послуг (особливо для уразливих груп), підвищення ролі держави у сфері фінансування системи охорони здоров’я та зміцнення кадрів у сфері ВІЛ/СНІДу.

Метою грантової програми є створення науково обґрунтованої моделі фінансування та впровадження організаційної реформи в охороні здоров’я з метою інтеграції послуг у сфері ВІЛ для забезпечення потреб уразливих груп на рівні первинної медико-санітарної допомоги. Ця модель має бути пов’язана із загальною реформою системи охорони здоров’я, яку впроваджує Міністерство охорони здоров’я України.

Проект «Реформа ВІЛ-послуг у дії» приймає концепції з відповідними підходами та заходами для розробки моделі, заснованої на доказовій базі, до 23 травня 2014 року.

Для отримання детальної інформації щодо участі у конкурсі концепцій надсилайте запит за адресою [email protected]

Контакти

  • м.Київ
  • вул.Горького 72 офіс 117
  • Тел. (044) 200 55 21
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.