bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ALDA пропонує стипендії для студентів та дослідників
17.02.2014

"ALDA" (об'єднання локальних агентств демократії) оголошує стипендії для студентів та дослідників у пам'ять про почесного президента агентства Джанфранко Мартіні.
 
Студенти університету та дослідники можуть взяти участь до 30 квітня 2014 року. Фокус їх дослідження або проекту має бути  на розробці теоретичних і практичних стратегій сприяння розвитку місцевої демократії, участі громадянського суспільства та / або міжнаціонального спілкування.
 
Додаткову інформацію про форму заявки, відбору кандидатів, відбору проектів, суми стипендій, можна знайти на веб- сторінці.
 
Переможець буде оголошений на щорічній Генеральній асамблеї ALDA в червні 2014 року, де вчений представить результати його або її дослідження, які будуть широко розповсюджені.
 
Джанфранко Мартіні помер у жовтні 2012 року. Він був одним з ініціаторів концепції агентств місцевої демократії, і став першим президентом ALDA, коли вона була заснована в 1999 році. Протягом свого активного життя він пристрасно сприяв розвитку місцевої демократії, громадянській участі і міжетнічному діалозі , особливо в Західних Балканах

Контакти

  • http://www.alda-europe.eu/newSite/index.php

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.