bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантова програма: «Посилення ролі громадських організацій у здійсненні моніторингу стану судів»
24.11.2013

Проект USAID «Справедливе правосуддя» запрошує українські неприбуткові організації подати заявку на участь у конкурсному відборі для впровадження багатосторонньої програми, спрямованої на залучення громадянського суспільства та української громадськості до процесу судової реформи в Україні.  

Метою цієї грантової програми є посилення ролі громадських організацій у здійсненні моніторингу стану та підтримці ходу і змісту проведення судової реформи. Громадські організації можуть подавати пропозиції в галузі верховенства права, пов’язаній із судовою та конституційною реформою. Завдання цієї грантової програми є широкими та спрямовані на грантову підтримку ініціативам громадських організацій, які працюють по тематиці у галузі верховенства права, пов’язаній із судовою системою, з яких обиратимуться найкращі пропозиції. Заявники можуть пропонувати власні заходи, ідеї та підходи.

Проект USAID «Справедливе правосуддя» планує надання не більше ніж 8 грантів  на загальну суму 2 040 000 гривень. Mаксимальна сума кожного гранту не може перевищувати 250 000 гривень. Термін виконання проекту не може перевищувати 2 років (всі проекти мають бути завершені не пізніше 30 червня 2016 р). Очікується, що отримувач гранту покриє до 10 % витрат від загальної вартості запропонованого проекту за рахунок власних коштів або ресурсів.

Це оголошення є актуальним з 20 листопада 2013 року до 20 листопада 2014 року. Отримані пропозиції (концепції) будуть розглядатися раз на місяць. Пакет документів для подання заявки слід надсилати в офіс Проекту USAID «Справедливе правосуддя» протягом зазначеного вище терміну.  

Докладний опис грантової програми, вимог до одержувачів грантів, інструкцій щодо підготовки та подання заявки на одержання гранту та форми документів наведено в оголошенні про Річну грантову програму та додатках, які можна завантажити за посиланням.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.