bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оцінка запровадження ефективних поведінкових втручань серед груп ризику
24.05.2013

Проект USAID RESPOND оголошує конкурс проектних пропозицій із застосування науки впровадження з метою дослідження процесу запровадження ефективних поведінкових втручань серед груп ризику в Україні.

Мета конкурсу

Метою конкурсу є оцінка процесу і безпосередніх результатів застосування та запровадження міжнародних ефективних поведінкових втручань у контексті України.  У рамках окремого конкурсу Проект RESPOND надасть гранти місцевим громадським організаціям, що опікуються групами високого ризику ВІЛ, на реалізацію трьох міжнародних ефективних поведінкових втручань у Дніпропетровській, Чернігівській, Львівській, Миколаївській та Одеській областях.

Будь ласка, дивіться повний текст Запиту (додається), щоб отримати детальну інформацію про умови конкурсу.

Бюджет

За результатами цього конкурсу Проект RESPOND планує надати 3 (три) гранти на суму до 75 тис. дол. США кожен.  Організації мають подати орієнтовні бюджети, засновані на вивченні населення у кількості 100 осіб з одного населеного пункту.  Остаточний бюджет буде скоригований в залежності від географічного розташування та розміру цільової групи за обраною грантером ЕПВ, а також відповідно до остаточних протоколів досліджень.

Пропонований термін реалізації проектів: серпень 2013 р. – травень 2015 р. (22 місяці).

Заявки приймаються до 24 червня 2013 року на електронну пошту: [email protected] із зазначенням «На конкурс дослідницьких грантів» у темі повідомлення.  Проектні пропозиції, що надійдуть після 24 червня, прийматися не будуть.

Заявки можуть подаватися у друкованому вигляді лише, якщо немає можливості відправити їх електронною поштою (будь ласка, НЕ використовуйте обидва способи), за адресою: вул. Малопідвальна, 15-Б, м. Київ, 01001. Заявки у друкованому вигляді повинні надійти до офісу Проекту RESPOND до зазначеного кінцевого терміну.

Прийнятний (повний) пакет документів заявки повинен містити:

  • повністю заповнену форму заявки українською, російською[1] чи англійською мовами (форма додається);
  • орієнтовний бюджет (форма додається), що розрахований на дослідженні населення в кількості 100 осіб, що проживають  одному населеному пункті.
  • опис бюджету (є додатком до форми заявки);
  • резюме ключових співробітників проекту;
  • скановані копії свідоцтва про державну реєстрацію, статут та будь-яких інших документів, що підтверджують правовий статус кандидата.

Основними кандидатами можуть бути науково-дослідницькі організації, університети або інші суб’єкти, які мають досвід проведення досліджень, моніторингу та оцінки.  Перевага надаватиметься заявникам із досвідом у сфері ВІЛ/СНІДу, а також інших соціальних сферах та в сфері охорони здоров’я.

Всі запропоновані проектні пропозиції повинні:

  • Спиратися на програмний досвід організації-заявника;
  • Бути подані до вказаного кінцевого терміну;
  • Супроводжуватися повним пакетом документів, що входять до заявки.

 Увага!

  • Організації-заявники повинні бути готові розпочати реалізацію грантових проектів не пізніше 1 серпня 2013 року та направити менеджера проекту (дослідника) на навчання щодо ЕПВ, яке проводитиметься Проектом RESPOND у період з 22 до 26 липня 2013 року.
  • Будь ласка, уважно прочитайте повний текст оголошення про грантовий конкурс перш ніж приступати до написання проектної пропозиції;
  • Результати конкурсу будуть обов’язково повідомлені організаціям ел. поштою протягом місяця після отримання заявок;
  • Причини відмови у підтримці проекту не повідомляються та не обґрунтовуються;
  • Проект RESPOND залишає за собою право відхилити будь-яку або всі подані заявки, вести переговори з будь-якими кандидатами з метою внесення змін до їх проектних пропозицій або надавати гранти без подальших переговорів;
  • Планується, що фінансування проектів, відібраних в рамках цього запиту, почнеться 1 серпня 2013 року.

 Запитання

Період запитань та відповідей відкритий до 4 червня 2013 р. Зацікавлені кандидати можуть подати запитання у письмовій формі за адресою електронної пошти [email protected]. Відповіді на всі питання, які надійдуть до цієї дати, будуть об’єднані в єдиний файл «Запитання, що часто задаються» і розіслані всім тим, хто їх надіслав, до 6 червня 2013 року.

[1] Коли експертна комісія прийматиме рішення щодо переможців, Проект RESPOND попрохає успішні організації надати переклад їх заявки англійською мовою.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.