bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів у рамках благодійної програми “Вінниця – це моє місто”
23.03.2013

Фонд громади «Подільська громада», в рамках благодійної програми “Вінниця – це моє місто”, оголошує конкурс грантів для громадських організацій, ініціативних груп, комунальних закладів, які працюють у місті Вінниця.

Мета конкурсу: формування культурної та духовної свідомості місцевої громади, створення сприятливих умов для проживання, навчання, відпочинку та самореалізації усіх верств населення, сприяння покращенню естетичного вигляду міста, виховання патріотизму та почуття гордості за місто, у якому проживаєш.

Підтримка проектних пропозицій для реалізації культурно-масових заходів, мистецьких та соціальних проектів у м. Вінниці під час проведення загальноміського свята «День Європи» 18-19 травня 2013 року.

Пріоритетні напрямки проектів:

  • організація концертних проектів з метою презентації українського та європейського мистецтва;
  • організація інтерактивних тематичних проектів, які спрямовані на спілкування та залучають гостей фестивалю до безпосередньої участі у ньому (фестивалі, виставки, конкурси, майстер-класи та інші мистецькі проекти);
  • організація інших мистецьких, соціальних, спортивних проектів, направлених на популяризацію ідей Європейської єдності та святкування Дня Європи у Вінниці тощо.

Розмір грантової допомоги: Середній розмір грантової допомоги 25 000 – 50 000 грн. Максимальний розмір грантової допомоги 100 000 грн.

Тривалість проекту – від 4 до 6 місяців.

Спеціальні умови до підготовки заявок на конкурс грантів.

  1. Заявки приймаються від некомерційних організацій, громадських організацій, ініціативних груп у співпраці з НГО, муніципальних закладів, які працюють та мають позитивний досвід роботи у сфері культури, роботи з молоддю та залучення до роботи професіоналів.
  2. Проект має бути частиною довгострокової програми у відповідній сфері, володіти стійкістю.
  3. Проект має відображати в собі методику роботи з дітьми, молоддю, старшим поколінням, людьми з обмеженими функціональними можливостями та іншими категоріями населення, направлену на довгострокову взаємодію та сприяння вирішенню широкого спектру проблем, направлених на розвиток культури поведінки, духовного збагачення вінничан та гостей міста.

Географія конкурсу: м. Вінниця

Не розглядатимуться проекти:
Політичних та релігійних організацій, органів державної влади та місцевого самоврядування, а також комерційних структур.

Переваги будуть надані проектам, які:

  1. Вирішують проблеми якісного дозвілля усіх верств населення міста Вінниця під час проведення загальноміських святкових заходів.
  2. Створюють середовище спілкування, що сприятиме активізації здорового способу життя вільного від тютюну та спиртного, розвитку творчих та освітніх здібностей.
  3. В перспективі пропонують створення клубу спілкування, як відкритого закладу, що пропонує рівні можливості кожному мешканцю щодо доступу до дозвілля та навчання.

Процедура подачі заявок і надання грантів:

Для участі в конкурсі необхідно підготувати і подати заявку на грант за аплікаційною формою фонду «Подільська громада». Працівники фонду консультують заявників і надають загальну інформацію, щодо написання проектів. Розгляд заявок та надання грантів відбувається під час засідання Експертної ради, до складу якої входять відомі суспільні діячі міста Вінниці, фахівці, представники ЗМІ та члени Правління фонду.

Критерії оцінки проектів:

Оцінка проектів здійснюється членами Експертної ради з наступних основних критеріїв:

  • ступінь відповідності проекту вибраному пріоритетному напряму конкурсу;
  • ступінь актуальності проблеми;
  • реалістичність і досяжність цілей проекту;
  • відповідність можливостей організації запланованій діяльності по проекту;
  • чіткий план реалізації проекту;
  • висвітлення діяльності по проекту у ЗМІ;
  • конкретні результати в проекті;
  • система моніторингу та оцінки поточних і підсумкових результатів проекту, ступінь контролю за проектом;
  • ефект від реалізації проекту в короткостроковій і довгостроковій перспективі;
  • стійкість проекту;
  • залучення до реалізації проекту місцевих жителів;
  • реалістичність і обґрунтованість витрат за проектом;
  • співвідношення запрошуваних та власних засобів для реалізації проекту.

Організації, які рекомендовані до фінансування за результатом засідання Експертної ради, укладають з фондом угоду про грант. В ході реалізації проекту працівники фонду мають право оцінювати роботу в рамках проекту.

Грантоотримувачі повинні надати творчий та фінансовий звіт, згідно графіку визначеного в угоді, а також розширені форми звіту за весь період здійснення проекту. Конкурс триває до 15.04.2013 року.

Додатки: аплікаційна форма (в прикріпленому файлі)

Форму заявки, правила написання заявки і консультацію можна отримати:

  1. В офісі Фонду за адресою: м. Вінниця, вул. П. Осипенко, 4, тел.: (0432) 67-20-96.
  2. По електронній пошті: [email protected]
  3. На web-сайті Фонду: www.gromada.vn.ua

Проекти мають розпочатись не раніше 25 квітня 2013 року і закінчуватись не пізніше 25 липня 2013 року (закінченням реалізації проекту вважається прийняття організаторами конкурсу звіту про його реалізацію).

Заявка на грант повинна надсилатися поштою або особисто до офісу фонду в 2 примірниках українською мовою, а також копію проекту необхідно надсилати на електронну пошту: [email protected]

Проекти надсилати поштою:

21050, Благодійний фонд «Подільська громада»
А/С 8009, м. Вінниця. (з поміткою «на конкурс проектів «Вінниця – це моє місто»)
або м. Вінниця, вул. П. Осіпенко, 4, 2-й поверх.

Отримані конкурсні заявки не рецензуються і не повертаються незалежно від результатів розгляду.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.