bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів на діяльність з підтримки судів України для покращення якості їх функціонування
10.01.2013

Проект USAID «Справедливе правосуддя» оголошує конкурс грантів на виконання діяльності з надання підтримки певним судам України для покращення якості їх функціонування та надання судових послуг в обраних судах через здійснення оцінки програми опитування за методологією карток громадянського звітування Проекту USAID «Справедливе правосуддя».

Окрім цього, у межах грантової програми грантоотримувачам необхідно буде здійснити аналіз забезпечення доступу осіб із обмеженими можливостями до судових приміщень та послуг.  Заявник може подати заявку на отримання гранту на:

  • здійснення аналізу забезпечення рівного доступу осіб із обмеженими можливостями до судових приміщень та послуг, які надаються судами та/або
  • оцінку програми опитування за методологією карток громадянського звітування Проекту USAID «Справедливе правосуддя», яка визначає рівень задоволеності користувачів судовими послугами.

Проект USAID «Справедливе правосуддя» планує надання не більше ніж 3 (трьох) грантів на загальну суму 403 500,00 гривень. Сума кожного гранту може коливатися в межах від 120 000,00 гривень до 269 000,00 гривень. Очікується, що Отримувач гранту покриє до 10 % витрат від загальної вартості запропонованого проекту за рахунок власних коштів або ресурсів. Очікуваний період виконання проекту – чотири місяця, починаючи приблизно з 1 березня 2013 року.  

Пакет документів для подання заявки слід надати в офіс Проекту USAID «Справедливе правосуддя» не пізніше 17:00, 28 січня 2013 року.  

Докладний опис грантової програми, вимог до одержувачів гранту, інструкцій щодо підготовки та подання заявки на одержання гранту та форми документів наведено в Запиті на подання заявок та додатках до нього. Їх можна завантажити на сайті проекту “Справедливе правосуддя”.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.