bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тревел-гранти для журналістів для участі у Всесвітній конференції з наукової журналістки
17.02.2009

Журналісти, що спеціалізуються на висвітленні тем, пов'язаних з наукою, мають можливість отримати тревел-грант для участі у Всесвітній Конференції з наукової журналістики, яка проходитиме з 30 червня по 2 липня 2009 року у Лондоні.

Заявку на отримання гранту можуть подавати штатні та позаштатні журналісти всіх типів ЗМІ. Організатори конференції покривають витрати на проїзд та проживання. Основна умова участі - власний доробок матеріалів з наукової журналістики. Дейдлайн для подання заявки на отримання тревел-гранту - 28 лютого 2009 року.

Журналістів, які отримають гранти, буде визначено до 31 березня 2009 року. Детальнішу інформацію про умови отримання гранту дивіться тут.

Конференцію організовує Британська асоціація наукових журналістів. Цього року вона проходитиме вже вшосте.

До участі запрошуються журналісти, редактори, науковці з усього світу, щоб поділитися досвідом і обговорити питання висвітлення проблем зміни  клімату, технологій харчової промисловості і якості харчових продуктів. Крім того,  на порядку денному конференції будуть, зокрема, питання висвітлення генетичних хвороб і нових інфекційних захворювань.

У конференції візьмуть участь представники таких поважних ЗМІ як: "BBC News", "The New York Times", "Wall Street Journal", "The Guardian", "The Daily Mail", "Australian Broadcasting Corporation", "The Sun" та багатьох інших, а також співробітники низки провідних наукових установ світу. Більше інформації про конференцію, цьогорічну програму, запрошених доповідачів Ви знайдете тут

Джерело: http://www.internews.ua/news_13_02_09.htm

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.