bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант на розвиток ланцюгів доданої вартості організацій виробників сільськогосподарської продукції
18.12.2012

Проект АгроІнвест Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) (надалі «АгроІнвест» або «Проект») оголошує конкурс грантів (третій тур) на реалізацію грантової програми, спрямованої на розвиток ланцюгів доданої вартості організацій виробників сільськогосподарської продукції.

Гранти будуть надаватися і реалізовуватися відповідно до нормативних документів Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та уряду США, що регулюють надання грантів в рамках контрактів, а також згідно з внутрішніми політиками управління грантами, прийнятими в проекті АгроІнвест.

Загальною метою цієї грантової програми є розвиток спроможності організацій виробників з надання послуг своїм членам у забезпеченні доданої вартості сільськогосподарської продукції та покращення доступу до каналів її збуту.

Кожен грант буде надаватися в розмірі до 200 000,00 гривень. Внесок проекту АгроІнвест буде складати не більше 25% від загальної суми бюджету запропонованого проекту.

Період реалізації проекту – до 2 років, починаючи орієнтовно з березня 2013 року. Пакет документів для подання заявки на одержання гранту слід надати в офіс проекту USAID АгроІнвест не пізніше 17:00, 17 січня 2013 року.

Більше інформації за посиланням.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.