bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів на залучення громадськості до аналізу для визначення поточної кваліфікації суддів
28.11.2012

Проект USAID «Справедливе правосуддя» оголошує конкурс грантів на виконання діяльності з проведення дослідження й підготовки звіту щодо аналізу практики з переліком рекомендацій щодо практичних навичок і/або компетенцій суддів, які мають братися до уваги під час процесу добору кандидатів.

Грант буде надаватися і реалізовуватися відповідно до нормативних документів Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та уряду США, що регулюють надання грантів в рамках контрактів, а також відповідно до  правил  управління грантами  в рамках проекту USAID «Справедливе правосуддя».    

Метою грантової програми є проведення дослідження й аналізу українських, європейських та інших відповідних систем для надання рекомендацій щодо практичних навичок і/або компетенцій суддів, що повинні братися до уваги ВККСУ при доборі кандидатів на посаду судді. Такий підхід до підвищення й підтримки залучення громадськості до організації процесу добору суддів підвищить прозорість судової гілки влади України та її здатність відповідати міжнародним та європейським вимогам, сприятиме залученню громадськості до процесу добору суддів.

Грантова програма включає такі завдання: визначення ключових технічних і практичних навичок, необхідних кандидатам на посаду судді для виконання обов’язків судді в Україні, присвоєння їм ваги та/або значення в загальній схемі тестування та іспиту кандидатів на посаду судді; провести дослідження й надати дані, які допоможуть ВККСУ розробити анонімне тестування і кваліфікаційний іспит кандидатів на посаду судді; провести дослідження й надати дані, які допоможуть ВККСУ й НШСУ розробити навчальні програми для чинних суддів і кандидатів на посаду судді.

Грант буде наданий у розмірі до 204 000 гривень. Проект «Справедливе правосуддя» планує надання одного (1) гранту. Очікується, що Отримувач гранту покриє до 10 % витрат від загальної вартості запропонованого проекту за рахунок власних коштів або ресурсів. Очікуваний період виконання проекту – п’ять місяців, починаючи приблизно з 1 лютого 2013 року.  

Пакет документів для подання заявки слід надати в офіс Проекту USAID «Справедливе правосуддя» не пізніше 17:00, 27 грудня 2012 року.  

Докладний опис грантової програми, вимог до одержувачів гранту, інструкцій щодо підготовки та подання заявки на одержання гранту та форми документів можна завантажити на сайті проекту за посиланням:  http://www.fair.org.ua//index.php/index/tender_single/65 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.