bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів на моніторинг рішень про притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності
28.11.2012

Проект USAID «Справедливе правосуддя» оголошує конкурс грантів на надання підтримки Вищій кваліфікаційній комісії суддів України в здійсненні аналізу рішень установ, відповідальних за розгляд скарг на неналежну поведінку суддів, і розробку навчальної програми для суддів із найбільш проблемних питань, визначених за результатами аналізу.

Грант буде надаватися і реалізовуватися відповідно до нормативних документів Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та уряду США, що регулюють надання грантів в рамках контрактів, а також відповідно до  правил  управління грантами  в рамках проекту USAID «Справедливе правосуддя».  

Метою Грантової програми є надання підтримки ВККСУ в здійсненні аналізу рішень установ, відповідальних за розгляд скарг на неналежну поведінку суддів, і включенні найбільш проблемних питань, визначених за результатами аналізу, до навчальної програми для суддів. Грант, отриманий у межах цієї Грантової програми, сприятиме залученню громадянського суспільства до забезпечення якості рішень про притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності.

Основними завданнями Грантової програми є визначення найбільш типових підстав для притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності, проведення дослідження й аналіз якості рішень про притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності, опублікованих ВККСУ, ВРЮ і ВАСУ та визначення шляхів їх удосконалення, проведення дослідження та аналізу, за результатами яких буде визначено та включено до навчальної програми для суддів найбільш актуальні питання неналежної поведінки.

Грант буде наданий у розмірі до 122 400 гривень. Проект «Справедливе правосуддя» планує надання одного (1) гранту. Очікується, що Отримувач гранту покриє до 10 % витрат від загальної вартості запропонованого проекту за рахунок власних коштів або ресурсів. Очікуваний період виконання проекту – п’ять місяців, починаючи приблизно з 1 лютого 2013 року.  

Пакет документів для подання заявки слід надати в офіс Проекту USAID «Справедливе правосуддя» не пізніше 17:00, 26 грудня2012 року.   

Докладний опис грантової програми, вимог до одержувачів гранту, інструкцій щодо підготовки та подання заявки на одержання гранту та форми документів можна завантажити на сайті проекту за посиланням.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.