bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів на створення або модернізацію сайтів
14.09.2012

Центр регіонального розвитку «Топ-Кая» запрошує кримські громадські організації, а також шкільні і студентські ініціативи до участі в конкурсі грантів на створення або модернізацію власних сайтів в рамках проекту «Ідеї вголос».

Переможці отримають безкоштовну розробку або модернізацію сайту фахівцем, а також покриття витрат на сайт (оплата домену та хостингу) на один рік.

Основні критерії визначення переможця: наявність цікавої ідеї, корисність ресурсу, чіткий опис передбачуваної структури і особливостей сайту. Перевага буде надана учасникам навчального курсу «Ідеї вголос».

Учасники і географія конкурсу:

Учасниками конкурсу можуть бути громадські організації, ініціативні групи, об’єднання старшокласників і студентів, які знаходяться в АР Крим та місті Севастополі.

Процедура подачі заявок:

Для подачі заявки необхідно заповнити аплікаційну форму у електронному вигляді та надіслати її за адресою [email protected] (тема листа - конкурс сайтів). Вам буде повідомлено про отримання заявки протягом трьох робочих днів, у разі якщо підтвердження не було, будь ласка, зв’яжіться з Анастасією Жукової за телефоном.

Заявки приймаються до 20 вересня 2012 року.

Переможці конкурсу будуть названі до 25 вересня 2012 року. Зверніть увагу, що переможцям не буде надано фінансування як таке, а буде здійснена оплата послуг програміста, а також витрат на домен та хостинг.

Проект «Ідеї вголос! Розвиток громадянської журналістики та комунікації серед громадських організацій та молодіжних лідерів »реалізується Центром регіонального розвитку« Топ-Кая »за підтримки Національного фонду демократії США (NED)

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.