bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс грантів на проведення інформаційно-просвітницької кампанії щодо судової реформи
12.09.2012

Проект USAID «Справедливе правосуддя» повторно оголошує конкурс грантів на проведення інформаційно-просвітницької кампанії з підвищення обізнаності громадськості та розповсюдження освітньо-інформаційних матеріалів щодо процесу реформування судової системи.

Грант буде надаватися і реалізовуватися відповідно до нормативних документів Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та уряду США, що регулюють надання грантів в рамках контрактів, а також відповідно до правил управління грантами в рамках проекту USAID «Справедливе правосуддя».

Метою грантової програми є розробка та впровадження інформаційно-просвітницької кампанії з підвищення обізнаності громадськості та розповсюдження освітньо-інформаційних матеріалів щодо процесу реформування судової системи, включаючи Закони України «Про безоплатну правову допомогу», «Про адвокатуру», «Про судовий збір», «Про доступ до судових рішень», «Про засади запобігання і протидії корупції», «Загальні правила поведінки державних службовців», що є одними з досягнень судової реформи в Україні.

Також грантова програма спрямована на підвищення обізнаності громадськості щодо досягнень, новел і переваг судової реформи, прав і обов’язків громадян, розповсюдження освітньо-інформаційних матеріалів, таких як статті, соціальна реклама, брошури та буклети, що висвітлюють найбільш нагальні питання процесу реформування судової системи.

Грант буде наданий у розмірі до 320 000 гривень. Проект «Справедливе правосуддя» планує надання одного (1) гранту. Очікується, що Отримувач гранту покриє до 10 % витрат від загальної вартості запропонованого проекту за рахунок власних коштів або ресурсів. Очікуваний період виконання проекту – шість місяців, починаючи приблизно з жовтня 2012 року.

Зверніть увагу, що кінцевий термін подання заявок було подовжено. Пакет документів для подання заявки слід надати в офіс Проекту USAID «Справедливе правосуддя» до 17:00 27 вересня 2012 року.

Докладний опис грантової програми, вимог до одержувачів гранту, інструкцій щодо підготовки та подання заявки на одержання гранту та форми документів можна завантажити на сайті проекту за посиланням

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.