bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на розробку та оновлення освітньо-інформаційних матеріалів про судову систему
16.07.2012

Проект USAID «Справедливе правосуддя» оголошує конкурс на оновлення існуючих та розробку нових освітньо-інформаційних матеріалів про останні зміни та нововведення в законодавстві.

Гранти будуть надаватися і реалізовуватися відповідно до нормативних документів Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та уряду США, що регулюють надання грантів в рамках контрактів, а також згідно з внутрішніми політиками управління грантами, прийнятими в проекті Проект USAID «Справедливе правосуддя».

Одним із завдань Проекту USAID «Справедливе правосуддя» є залучення громадськості до процесу реформування судової системи шляхом розробки, оновлення та розповсюдження освітньо-інформаційних матеріалів через мережу партнерських громадських організацій, інші проекти в галузі верховенства права, бібліотеки, громадські приймальні Міністерства юстиції з надання безоплатної правової допомоги.Попередній Проект USAID «Україна: верховенство права» розробив комплект освітньо-інформаційних матеріалів, до якого входила низка інформаційних брошур.

Упродовж 2012 року відбулося багато законодавчих змін у галузі реформування судової системи. Було прийнято новий Кримінально-процесуальний кодекс, Закон «Про безоплатну правову допомогу», Закон «Про адвокатуру». Очікується, що всі ці важливі зміни будуть відображені в додаткових брошурах, а всі нещодавні зміни до Закону «Про судоустрій і статус суддів» будуть відображені в оновлених існуючих брошурах і буклетах.

Зацікавлені компанії чи організації мають надіслати свої пропозиції для участі в конкурсі на адресу Проекту USAID «Справедливе правосуддя» не пізніше 17:00, 3 серпня 2012 року. Докладний опис цього тендеру, вимог до заявників, інструкцій щодо підготовки та подання пропозицій, форми необхідних документів, Запит на подання пропозицій, Технічне завдання та Додатки розміщено на сайті Проекту.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.