bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти на розробку та впровадження програми сертифікації судових адміністраторів
18.06.2012

Грант буде надаватися і реалізовуватися відповідно до нормативних документів Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та уряду США, що регулюють надання грантів в рамках контрактів, а також згідно з внутрішніми політиками управління грантами, прийнятими в Проекті USAID «Справедливе правосуддя». Очікується, що отримувач гранту буде місцевою організацією, розташованою в м. Харкові.

Метою грантової програми є адміністрування пілотної 9-місячної програми сертифікації судових адміністраторів, направленої на підвищення рівня знань, вмінь та навичок 40 судових адміністраторів Харківської області. Також грантова програма спрямована на надання матеріально-технічної та програмної допомоги для забезпечення успішного впровадження пілотної програми сертифікації судових адміністраторів.

Крім того, грантова програма сприятиме створенню підґрунтя для запровадження в Україні національної магістерської програми із судового адміністрування.

Грант буде наданий у розмірі до 400 000 гривень. Проект «Справедливе правосуддя» планує надання одного (1) гранту.

Очікується, що Отримувач гранту покриє до 10 % витрат від загальної вартості запропонованого проекту за рахунок власних коштів або ресурсів.

Очікуваний період виконання проекту – 10 місяців, починаючи з 15 серпня 2012 року.

Пакет документів для подання заявки слід надати в офіс Проекту USAID «Справедливе правосуддя» не пізніше 17:00 15 липня 2012 року.

Докладний опис грантової програми, вимог до одержувачів гранту, інструкцій щодо підготовки та подання заявки на одержання гранту та форми документів можна завантажити на веб-сайті Проекту “Справедливе правосуддя”.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.