bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти на участь у Всесвітньому газетному конгресі
18.06.2012

Програма «Український медійний проект» («У-Медіа») міжнародної неурядової організації Інтерньюз запрошує українських регіональних видавців та редакторів друкованої преси до подання заявок на фінансування участі у Всесвітньому газетному конгресі, що пройде 2-5 вересня, 2012 р. у Києві.

Грант від Інтерньюз передбачає покриття витрат реєстраційного внеску, а також проживання у Києві, у разі необхідності. Для участі у конкурсі необхідно заповнити анкету та написати мотіваційний лист, зазначивши чому Ви хочете прийнять участь у конгресі та як Ви плануєте використати отриманні знання.

Заявки потрібно надсилати на електронну адресу [email protected] з копією на [email protected].

У разі, якщо протягом двох днів ви не отримали підтвердження про прийом заявки на розгляд, просимо зателефонувати до офісу «У-Медіа» (044) 458-44-39 або надіслати заявку ще раз.

Кінцева дата прийому заявок – 18.00, 20 липня 2012 р.

Підтвердження участі відібрані учасники отримають 27 липня. Інтерньюз планує підтримати до 20 регіональних видавців/редакторів.

Заявки, що не будуть відповідати встановленій формі, до розгляду не допускаються. Оціночна комісія Програми «У-Медіа» складатиметься з незалежних експертів, які оцінюватимуть та рекомендуватимуть кращі заявки до фінансування.

Критерії відбору

  1. Не більше двох учасників від медіаорганізації/корпорації.
  2. Учасник представляє незалежне регіональне друковане видання, яке працює не менш ніж 3 роки. Тільки кандидати, які були відібрані за конкурсом можуть брати участь у конгресі. Якщо людина, яку ви запропонували, не зможе прийняти участь після погодження, заміна на іншого не передбачається.

Із запитаннями щодо умов конкурсу можна звертатися до Марії Козубської за тел. (044) 458-4439 в робочі дні з 10.00 до 17.00.

Довідка

Всесвітня асоціація видавців газет та новин (WAN-IFRA) щорічно проводить газетний конгрес та форум редакторів. Цього року Конгрес відбудеться з 2 по 5 вересня у м. Києві, Україна. Програма 64-го Всесвітнього газетного конгресу і 19-го Всесвітнього форуму редакторів включає унікальний огляд глобальних тенденцій і збирає традиційні та нові газетні ринки, прихильників друкованих засобів масової інформації та прихильників цифрового світу, інвесторів та любителів ризикованих пропозицій, стартапи та глобальних гравців, піонерів і прихильників змін.

Більше інформації на сайті WAN-IFRA

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.