bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грантові конкурси для ЗМІ
24.04.2012

Програма “Засоби масової інформації” Міжнародного фонду “Відродження” оголошує два конкурси й тендер.

Мета конкурсу “Підтримка незалежних агенцій журналістських розслідувань” – сприяти подальшому розвитку та поширенню жанру журналістських розслідувань, підвищити ефективність журналістських розслідувань.

Останній термін подання проектних пропозицій – 25 травня.

Мета конкурсу “Підтримка нових медіа та впровадження нових платформ у діяльності традиційних ЗМІ” – підвищити професійний рівень журналістики та ЗМІ через опанування ними нових – Інтернет- і мобільних – майданчиків, залучення таким чином нових аудиторій і підтримку зворотного зв’язку зі споживачами інформації. Останній термін подання проектних пропозицій – 21 травня.

Мета тендеру “Створення та забезпечення діяльності Фонду стратегічних судових справ у сфері свободи слова та діяльності ЗМІ” – створення (за рахунок Міжнародного фонду “Відродження”, інших донорів) тимчасового грошового фонду, кошти якого буде спрямовано винятково на надання прямої фахової правової допомоги журналістам та/або ЗМІ у вирішенні справ, які перебувають на стадії судового розгляду, а також забезпечення адміністрування такого фонду.

Останній термін подання проектних пропозицій – 25 травня.

Контакти

Коментарі

Кушнір Тарас   4512 днів тому   #  

... даруйте, але як на мене, перелічені конкурсні напрямки у більшій мірі абсурдні..., - а ніж з цих проектів буде користі.

На мою думку потрібна освіта для ведучих медій. Новоутворені мало що нового придумають, хіба будуть "мавпувати" відомих. А доступу до "ефіру" матимуть менше...

На жаль, я часто був свідком, коли медійники з нічого - роблять слона, і навпаки, коли гостру проблему - тупо замовчується, акцентуючи увагу на другорядних моментах... тому що "велике" - їм непідсилу... А маленьке - "прокукарікали" і пішли далі самостверджуватися, нібито зробивши важливу справу... а те що зробили більше шкоди, а ніж вирішення ситуації, це журналістів та репортерів частенько не цікавить...

  •   Пiдписатися на новi
Богдан Шуба   4512 днів тому   #  

Пане Тарасе, Ви отримуєте підтримку фонду "Відродження" (http://www.irf.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=34317:gms-grant-uk-43997&catid=64:projects-media-uk&Itemid=481) і при цьому критикуєте АБСОЛЮТНО ВСІ проекти, ініціативи й конкурси фонду, які не стосуються Вашої тематики - боротьби з алкоголізмом. Це досить дивна позиція. І її навряд чи можна назвати конструктивною.

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4512 днів тому   #  

Богдане - це не підтримка... це замилювання очей, і втюхування вузьких чужих поглядів... на реальність...

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4512 днів тому   #  

... доречі, ось вам і чудовий приклад:
- повертаючись до мого першого коментаря, власне так чинять журналісти та репортери, виловлюючи більш вигідні для себе епізоди. (або за замовленням) і акцентують на них увагу!
Незнаючи реалій та суті... і найстрашніше, що небажають знати!

Скажіть будь-ласка, яку суспільну думку вони побудують?

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4512 днів тому   #  

... так от, Ваш коментар, та наведене Вами посилання, я розцінюють як Вашу необізнаність у даній ситуації.

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4511 днів тому   #  

Богдане...? ааааууу? ... нема... сховався...

Подаю посилання на інформацію, яка аж ніяк не виправдовує "бурної" діяльності твого улюбленого фонду.
http://www.radioera.com.ua/eranews/?idArticle=41390

http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?kilkist_zasudzhenih_v_ukrayini_zbilshutsya&objectId=81257

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4511 днів тому   #  

https://www.youtube.com/watch?v=GTdtwJDtMw0

  •   Пiдписатися на новi
Богдан Шуба   4511 днів тому   #  

Пане Тарасе, продовжувати дискусію в такому форматі не бачу сенсу. По-перше, не пригадую, щоб ми з Вами переходили на "ти". По-друге, ми завжди готові вислухати та по змозі врахувати конструктивну критику чи зауваження, але на чисте безпідставне критиканство реагувати не вважаємо за потрібне. Тим паче коли до нього вдається людина, що представляє організацію, яка досі отримує підтримку фонду.

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4231 день тому   #  

http://www.032.ua/news/266695

Дісно нема про що дискутувати Високоповажний пане Богдане. Ви ж такий самий номенклатурник як і інші, бездіяльні чиноФники... які немають нічого спільного з розвитком громадянського суспільства в Україні а тільки... пускають мильні бульбашки...

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.