bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти на реалізацію програми з оцінки якості роботи судів
19.03.2012

Проект USAID «Справедливе правосуддя» оголошує конкурс грантів на реалізацію програми з опитування громадян щодо їх задоволення якістю функціонування судів з використанням методології карток громадянського звітування (КГЗ).

Гранти будуть надаватися і реалізовуватися відповідно до нормативних документів Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та уряду США, що регулюють надання грантів в рамках контрактів, а також згідно з внутрішніми політиками управління грантами, прийнятими в проекті Проект USAID «Справедливе правосуддя».

Метою грантової програми є об’єктивна оцінка якості послуг, що надаються судами України, та розробка ефективних рекомендацій щодо поліпшення якості судових послуг та підвищення рівня громадської довіри до судів.

Грантова програма також спрямована на просування зовнішньої оцінки якості функціонування судів як частини національної системи стандартизації судових послуг за допомогою методології карток громадянського звітування. Крім того, грантова програма сприятиме поширенню опитувань за допомогою карток громадянського звітування у нових регіонах та пілотних судах.

Гранти будуть надані у розмірі до 150 000.00 гривень.

Проект «Справедливе правосуддя» планує надання не більше 6 грантів. Очікується, що Отримувач гранту покриє до 10 % витрат від загальної вартості запропонованого проекту за рахунок власних коштів або ресурсів.

Очікуваний період виконання проекту – 8 місяців, починаючи з травня 2012 року.

Пакет документів для подання заявки слід надати в офіс Проекту USAID «Справедливе правосуддя» не пізніше 17:00, 13 квітня 2012 року.

Докладний опис грантової програми, вимог до одержувачів гранту, інструкцій щодо підготовки та подання заявки на одержання гранту та форми документів розміщено на сайті Проекту USAID “Справедливе правосуддя” в розділі “Тендери та конкурси”.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.